Beleef de feestdagen met een verhaal

Gastronomische ervaring en beleving spelen in deze periode een centrale rol. Gerechten en dranken  bereid met passie en kennis vertellen een verhaal. Over de ingrediënten, over de compositie en over het vakmanschap. Wij delen met u ook graag onze verhalen. Over onze producten, van onze specialisten, over onze smaken en over dat wat ons inspireert. Samen met u zorgen wij ervoor dat deze feestdagen onvergetelijk worden.

Bezoek uw groothandel

ban_mag06_pijler_01_1910_747x498.jpg

Ons assortiment is rijk aan producten met een bijzonder verhaal. Ze zijn uniek in hun soort, van uitmuntende kwaliteit en hebben een pure oorsprong. Producten die betekenis geven aan uw gerechten.

Lees bijzondere verhalen

ban_mag06_pijler_03_1910_747x498.jpg

Smaak is een pure sensatie die herinneringen en emotie oproept. Vanuit onze keuken laten wij u graag de kracht van pure en intense smaken zien, maar ook wat het effect van delicate en subtiele smaken kan zijn. Zoals in onze wijnen.

Lees meer over wijn

ban_mag06_pijler_02_1910_747x498.jpg

Onze culinair specialisten zijn continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en technieken. Met passie en kennis weten zij de vertaalslag te maken naar praktische toepassingen voor in elke professionele keuken. Zij delen deze ervaringen graag, zo helpen zij u een menu met beleving te creëren.
Bekijk de tips van onze patissiers

ban_mag06_pijler_04_1910_747x498.jpg

Inspiratie is het begin van elk verhaal. Wij vertellen u met passie over wat ons inspireert. Creatieve recepten, prachtig gedekte tafels en puur ambacht. Wij vertellen met passie wat ons inspireert als voeding voor uw eigen verhaal.

Bekijk de recepten

Beleef de feestdagen met een verhaal

Samen met de novembermaand trappen wij ook de feestmaanden af. Gerechten en dranken bereid met passie en kennis vertellen een verhaal. Wij delen ook graag onze verhalen met u. Over onze producten, van onze specialisten, over onze smaken én over dat wat ons inspireert. Samen met u zorgen wij ervoor dat deze feestdagen onvergetelijk worden.

Kom naar uw groothandel

Lees de inspirerende verhalen van onze klanten

HANOS omarmt ondernemerschap. Al meer dan 40 jaar stellen wij alles in het werk om ondernemers in horeca en gastvrijheid te inspireren en zo hun business te versterken. Om in een snel veranderende wereld te kunnen overleven, laat staan succes te boeken, moet je durven kiezen. Want alleen met gedurfde keuzes creëer je onderscheid. Daarom hebben we voor u een aantal inspirerende klantverhalen gemaakt.

Maak kennis met ondernemers met lef en visie, die zowel oog hebben voor traditie als voor de toekomst. 

Lees alle verhalen

Uitgesproken concepten | HANOS