Nieuw in het assortiment

Een uitgekookte zaak - Peter Klosse

In onze vestigingen is de allereerste culiroman van Peter Klosse verkrijgbaar. ‘Een uitgekookte zaak’ gaat over een beroemde Franse top chef en een aantrekkelijke Amerikaanse studente die betrokken raken bij schandalen in de voedingsindustrie. Een spannend avontuur vol intriges, moord, brandstichting en verdwijning. Het boek geeft u een kijkje achter de schermen van toprestaurants en de voedingsindustrie.

Samenvatting

Frédéric Pelletier is de beste kok van Frankrijk. Hij heeft het klassieke en traditionele restaurant van zijn ouders omgetoverd tot een moderne eettempel waar mensen van over de hele wereld naar toe komen. Geobsedeerd door kwaliteit wil hij de beste zijn. Het geheim van zijn succesformule is culinair spektakel. Met de hulp van CuliFood, de grootste producent van voedseladditieven van de wereld, is hij in staat om gerechten te creëren die voorheen als onmogelijk werden gehouden. Ogenschijnlijk gaat het hem voor de wind, maar twijfels spelen op. Zit hij wel op de goede weg? Aan de andere kant van de wereld volgt de ijverige Harvard studente Olga von Bertalanffy een masterclass moleculair koken. Veel van de stoffen en toepassingen die hier worden besproken herkent ze uit haar studie. Ze realiseert zich dat de negatieve keerzijdes niet worden belicht. Gesteund door haar professor Bob Martinez gaat ze op onderzoek uit. Als hij een pakket met geheime documenten ontvangt die zijn nagelaten door de directeur van het Research Institute for Food Additives komen er dimensies naar boven die geen van beiden ooit voor mogelijk hielden.

HANOS en Ik OOK Bewust

HANOS heeft in zijn assortiment veel seizoensgebonden, gezonde en natuurlijke producten onder het label ‘Ik kOOK Bewust’. Stichting ‘Ik kOOK Bewust’ is een initiatief van Peter Klosse, bedoeld om het gebruik van seizoensgebonden, gezonde en natuurlijke producten in de horeca te bevorderen. HANOS vult de rol in als partner van de stichting en draagt zorg voor het bevorderen van de beschikbaarheid en distributie van deze eerlijke producten.

Bestel het boek vandaag!

Een uitgekookte zaak - Peter Klosse