Bokbieren

Bokbieren

Ervaar het najaar met onze zorgvuldig gekozen bokbierenselectie. Laat u betoveren door volle smaken en rijke aroma's. Bij de komst van de herfst weet elke bierkenner: het is tijd voor bokbier! Met zijn kenmerkende robijnrode en diepe tinten belichaamt dit bier het najaar. Toch heeft elk bokbier zijn eigen karakter en unieke eigenschappen met subtiele smaaknuances die het onderscheiden. Ontdek in ons assortiment een breed scala aan bokbieren om uw bierkaart te verrijken. Verken onze favoriete geselecteerde bok- en herfstbieren en laat u inspireren door perfecte beer & bites-combinaties.


Uitgelicht:

Brand Dubbelbock

Deze dubbelbock (7.5%) smaakt als een stevige herfstdag in goed gezelschap. Een unieke mix van gebrande mouten geeft het bier een dieprode kleur. Krachtig, karamelzoet en vol: een herfstbock zoals een herfstbock moet zijn.

Bekijk product

Grolsch Rijke Herfstbok

Een klassiek ondergistend gebrouwen bokbier (6.6%) met een zachtzoete smaak. Proef de aroma's van karamel, subtiele kaneel, rozijnen en bosbessen. Robijnrood van kleur met een mokkakleurige schuimkraag. Proef de herfst.

Bekijk product

Hertog Jan Bockbier

Een bock (6.5%) van hoge gisting met een uitgesproken koppig karakter. Het combineert een mooie, volle, romige en bitterzoete karamelsmaak met een prachtige robijnrode kleur. Perfect bij klassieke herfstgerechten of na een herfstige dag.

Bekijk product


Ontdek onze favorieten:

Bij HANOS vindt u niet alleen deze drie traditionele bokbieren, maar ook een uitgebreide selectie aan andere bokbieren die heerlijk zijn om in het najaar te serveren. Of u nu op zoek bent naar flesjes, grote flessen (big bottles) of fusten, ons assortiment voorziet in een gevarieerd en royaal aanbod om uw bierkaart een extra dimensie te geven.

Ontdek het volledige bokbier assortiment:

Bekijk assortiment

Najaarstip:

Lowlander Pumpkin Weizen

Een aanrader van onze biersommelier: kies in plaats van bokbier eens voor een weizen (5.0%) speciaal gebrouwen voor het najaar! Met botanisch gebrouwen pompoen en kruidige sinaasappel. Geniet van zachte en volle citrustonen, gevolgd door een verwarmende en aardse afdronk.

Bekijk product

Bokbier recepten

Beer & bites

Of het nu gaat om gerechten waarin bokbier als ingrediënt wordt verwerkt of om de meest verfijnde bier-spijscombinaties met heerlijk bok- of najaarsbier: de mogelijkheden om de smaken van het najaar te ervaren zijn werkelijk eindeloos. Ontdek hoe de diepe tonen van bokbier uitstekend samengaan met diverse bites en gerechten.

Bekijk recepten

Uw horecagroothandel voor speciaalbier

In onze Speciaalbier Shop vindt u ons volledige assortiment speciaalbieren, leest u meer over de verschillende bierstijlen en leest u hoe speciaalbieren het beste met uw gerechten te combineren zijn.

Bekijk Speciaalbier Shop

Meer inspiratie:

Inspiratie voor de winter

Inspiratie voor de winter

Inspiratie voor de winter