Bouillon

De hartige opkikker

We kennen het allemaal: de middagdip. Het is te laat voor de lunch en te vroeg voor het aperitief. In plaats van een suikerbommetje of een vette hap, kunt u uw gasten een geweldig alternatief bieden. Zet voor dit moment eens bouillons op de kaart. Bouillon geeft een opwekkend gevoel. Voordelen voor u zijn dat u de bouillons gemakkelijk kunt voorbereiden op een rustig moment en dat u uw gasten langer in uw zaak kunt houden.

Wij hebben 5 snelle bouillons bereid, die stuk voor stuk een lekkere opkikker geven. Bereid met 20 gram Chef Liquid concentrate op 1 liter water. De dashi bouillon is op basis van 20 gram kombu op 1 liter water.

  • Runderbouillon met dungesneden rode peper, gehakte peterselie en enoki paddenstoelen
  • Dashi bouillon met katsuobushi - bekijk het recept
  • Paddenstoelenbouillon met mosterdress en een takje rozemarijn
  • Groentebouillon met groene shiso leaves en bosui
  • Langoustinebouillon met sereh, kafir lime leaves en enoki paddenstoelen