Brood

Van Arabic Bread tot de lekkerste spreads

Brood is er in alle soorten en maten; denk aan Arabic bread, sandwiches, culinaire broodjes hamburger en rustieke desembroden. De vraag naar authentieke, ambachtelijke producten is groot. Daarom vindt u op deze pagina alles over Brood: de lekkerste broodrecepten, de beste smeersels en de mooiste kant-en-klaar producten.


Scrocchiarella

Scrocchiarella – afgeleid van het Italiaanse woord ‘scrocchiare’ (knapperig) – is het ultieme Italiaanse streetfood. Dit klassieke Romeinse pizzabrood is dun met een crispy bite en eenvoudig te beleggen met uiteenlopende spreads en toppings. In ons assortiment vindt u twee verschillende soorten: de scrocchiarella classica (wit) en de scrocchiarella rustica (bruin). 

Waarom scrocchiarella?

  • Authentiek Italiaanse brood
  • Zowel warm als koud te consumeren
  • Geschikt voor pizzabodem en als sandwich
  • Perfecte mix van fastfood en ambacht
  • Te combineren met heel veel spreads en toppings

Casual dining

Lees ook ons magazine over casual dining. Daar vindt u heel veel receptuur waarin brood is verwerkt. Denk aan heerlijke sandwiches, Amsterdamse croquette tosti's, bijzondere hamburgerbroodjes en nog veel meer.

Bekijk het magazine

ban_spc_brood_pain_a_la_carte_1609_747x498.jpg

Pain à la carte

Pain à la carte (cool baking) is een concept dat brood bakken overal mogelijk maakt. Een unieke lijn deegproducten die uw eigen worden door het toevoegen van uw eigen signatuur.

Lees meer

ban_spc_brood_houdt_je_wafel_1609_747x498.jpg

Houd je wafel

De hartige wafel is in opkomst. En een goede wafel is pas een goede wafel door het gebruik van de juiste producten. Van wafelijzer tot de beste basis voor elke hartige wafel; bekijk onze tips en recepten.

Meer over wafels

ban_spc_brood_bloem_als_basis_1609_747x498.jpg

Bloem als basis

Dé basis voor brood blijft natuurlijk het juiste type meel of bloem. Speciaal voor zelfbakkende chefs lichten we een aantal soorten uit, zodat de keuze en bereiding een stuk makkelijker wordt.

Bekijk de producten

ban_spc_brood_glutenvrij_1609_747x498.jpg

Glutenvrij

De vraag om glutenvrije gerechten neem toe en zal naar verwachting de komende jaren toe blíjven nemen. Wij geven u daarom graag wat tips die u ondersteunen van inkoop tot bereiding, zodat uw gasten tevreden zijn.

Naar alle tips


FoodXperience

Onze chefs hebben verschillende heerlijke recepten gemaakt waarin brood een belangrijke rol speelt. U vindt ze op FoodXperience, hét inspiratieplatform voor lekkere gerechten, tips & tricks en verhalen uit de praktijk.

Ga naar FoodXperience