Brood & Ambacht

ban_cap_broodspc_wafel

Van Arabic Bread tot de lekkerste spreads

Brood is er in alle soorten en maten; denk aan Arabic bread, sandwiches, culinaire broodjes hamburger en rustieke desembroden. De vraag naar authentieke, ambachtelijke producten is groot. Daarom vindt u bij uw HANOS-groothandel nu onze Special Brood & Ambacht,  vol met de lekkerste broodrecepten, de beste smeersels en de mooiste kant-en-klaar producten.

Bekijk de special

Natuurlijk hebben onze chefs ook weer een scala aan recepten gemaakt met heerlijke variaties met en voor op brood. U vindt alle recepten natuurlijk weer op FoodXperience.com.

Naar de recepten

ban_spc_brood_pain_a_la_carte_1609_747x498.jpg

Pain à la carte

Pain à la carte (cool baking) is een concept dat brood bakken overal mogelijk maakt. Een unieke lijn deegproducten die uw eigen worden door het toevoegen van uw eigen signatuur.

Lees meer

ban_spc_brood_houdt_je_wafel_1609_747x498.jpg

Houd je wafel

De hartige wafel is in opkomst. En een goede wafel is pas een goede wafel door het gebruik van de juiste producten. Van wafelijzer tot de beste basis voor elke hartige wafel; bekijk onze tips en recepten.

Meer over wafels

ban_spc_brood_bloem_als_basis_1609_747x498.jpg

Bloem als basis

Dé basis voor brood blijft natuurlijk het juiste type meel of bloem. Speciaal voor zelfbakkende chefs lichten we een aantal soorten uit, zodat de keuze en bereiding een stuk makkelijker wordt.

Bekijk de producten

ban_spc_brood_glutenvrij_1609_747x498.jpg

Glutenvrij

De vraag om glutenvrije gerechten neem toe en zal naar verwachting de komende jaren toe blíjven nemen. Wij geven u daarom graag wat tips die u ondersteunen van inkoop tot bereiding, zodat uw gasten tevreden zijn.

Naar alle tips