Caffè Musetti

Caffé Musetti genoot al in 1934 bekendheid door geselecteerde koffiemelanges die op traditionele Italiaanse wijze werden gebrand. Inmiddels is het verfijnde productieproces verder geperfectioneerd en worden de bonen gebrand conform verschillende internationale smaken. Verwenkoffie vol van bijzondere geuren en smaken.

Caffé Musetti is een exclusief merk waarmee u het perfecte kopje espresso serveert. Wij bieden Caffé Musetti aan als koffieconcept. Alle kopjes, schoteltjes en koekjes dan dan voorzien van het logo van Musetti. Uiteraard inclusief deskundig advies van onze medewerkers. Bekijk ook ons assortiment koffiemelanges van Musetti. Wilt u dit exclusieve merk schenken in uw horecazaak, vul dan het contactformulier in en geef bij de Beschrijving aan dat interesse heeft in Musetti als koffieconcept.

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Koffie gebrand op traditionele Italiaanse wijze
  • Met Musetti haalt u meer dan 80 ervaring in huis
  • Ondersteuning bij het creëren van een koffiekaart
  • Maak vrijblijvend een afspraak
log_caffemusetti_747x000.png

Musetti perfectioneert de Italiaanse espresso

Liefde voor het vak en een belangstellende en attente blik op wat er in de wereld gebeurt, maakt van Caffé Musetti een concept dat voortdurend in ontwikkeling is om de onvervalste Italiaanse espressokoffie verder te perfectioneren. De producten zijn daarbij speciaal ontwikkeld om optimaal door een professionele machine te worden verwerkt, met als resultaat de perfecte authentieke Italiaanse espresso. Bovendien is de versheid van de koffie altijd gegarandeerd door de vacuümverpakking en het efficiënte ontgassingsventiel. Het volledige aroma blijft bewaard en het product zal nooit gaan oxideren. Musetti hecht veel waarde aan mens, milieu en maatschappij. Naast meerdere fair trade varianten heeft het merk vele biologische koffiesoorten in het assortiment.

In 1934 serveerde Luigi Musetti in Piacenza zijn eerste espresso met zijn eigen koffiebrander

En tegenwoordig is Musetti verkrijgbaar in 80 landen en is de kleinzoon van Luigi de baas.

Ontdek meer over koffie en thee bij HANOS


Coffee Experience

Coffee Experience

Met onze koffieconcepten creëert u een warme sfeer en geeft u uw gasten een heerlijke koffiebeleving.

Lees meer

Tea Experience

Tea Experience

Met zeven verschillende thee concepten waaruit u kunt kiezen, schenkt u altijd de perfecte thee.

Lees meer