Aaldering

Aaldering

In 2004 kocht het succesvolle Nederlandse ondernemerskoppel Marianne en Fons Aaldering 24 hectare wijngaard in Devon Valley, Stellenbosch.
Dit was de geboorte van Aaldering Vineyards & Wines.

''Prachtige premium wijnen uit Zuid-Afrika.''

Unieke wijnen

Wijnliefhebbers opgelet, Pinotage heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en de Aaldering Pinotage heeft ons hart veroverd! Elegant en intens met tonen van rood fruit en mokka. Aaldering maakt zelfs 4 verschillende wijnen van de typische Zuid-Afrikaanse druif, zo is er zelfs een witte variant, wauw! Romig en stuivend met tonen van peer en wilde perzik.

Eigenlijk zijn alle wijnen van Aaldering om van te watertanden, en inmiddels veelvuldig bekroond door internationale jury´s. Probeer ook eens de Sauvignon Blanc en de krachtige blend van Cabernet Sauvignon en Merlot.

Aaldering
Aaldering

Florence

De Florence range werd geïntroduceerd om een spannende en jeugdige blend aan te bieden die regelmatig kan worden genoten. Het assortiment werd genoemd naar de enige kleindochter van Marianne & Fons, Florence. Florence komt voort uit de Latijnse naam Florentius of de vrouwelijke vorm Florentia, die ook 'welvarend' of ´bloeiend´ betekent.

De witte wijn is een knapperige blend van Sauvignon Blanc en Chardonnay, een melodie van tropisch fruit met noten van vers gesneden gras en limoen. Terwijl de rode rode variant een blend is van drie edele variëteiten welke resulteert in een mix van expressieve aroma's van cassis, donkere pruimen en kruiden.

Bestel direct:

AALDERING FLORENCE PINOTAGE ROSÉ
10,95 9,15

per fles 75 centiliter