De zomerse smaken van Affligem en Sol

Affligem

Ontdek Affligem, een van de oudste en meest bekroonde Belgische bieren. In 1074 brouwden de monniken van de abdij het eerste Affligem bier in hartje België. In onze brouwerij gaat deze brouwexpertise van bijna 1000 jaar hand in hand met een sterke passie om te blijven ontwikkelen. Zo biedt Affligem je vandaag een reeks karaktervolle bieren om van te genieten.

Affligem Blond

Is een helder blond bier met een zachte fruitigheid en een mild bitter einde. Een verfrissend karakter met een stevige schuimkraag. Een blond bier met een alcoholpercentage van 6,8%, zacht en rijk van smaak. Lekker met zalm of gebraden kip.

Affligem Dubbel

Abdijbier met een kruidig aroma van kruidnagel en karamel. Een karaktervol bier met een zachtmoutige smaak en een zoet karakter. Affligem dubbel heeft een alcoholpercentage van 6,8%. Lekker met Stoofschotels en Desserts met Chocolade of Karamel.

Affligem Tripel

Affligem Tripel, Abdijbier met intense aroma’s van mout en rijp fruit. Een karaktervol bier met een rijke smaak en een fijnbittere afdronk met een alcoholpercentage van 9,0%. Lekker met bijvoorbeeld vette vis.

Affligem Fris Blond 4.6

Affligem Fris Blond 4.6 is een nieuw blond bier van Affligem met 4.6% alcohol. Het heeft de rijke smaak van een Belgisch abdijbier en is net zo verfrissend als pils. Lekker met zalm of gebraden kip.

Sol

De verfrissende Sol is uitgevonden onder de zon en geeft een heerlijk zomers gevoel. Fris zomerbiertje dat zijn smaak leent aan de Mexicaanse invloeden waaruit Sol is ontstaan. Sol is een unieke dorstlesser met een lage bitterheid en een alcoholpercentage van 4,5%

Bestel direct: