asahi_super_dry_1811.jpg

KARAKUCHI: oneindig veel combinaties!

Japanners zijn meesters in het versimpelen van complexe materie en dit te duiden met één woord. Karakuchi is zo'n woord. Karakuchi staat voor een verfrissende vol aromatische smaak, wat zich tegelijkertijd kenmerkt door het vluchtige karakter en de schone afdronk. Exact de smaaksensatie die hoort bij Asahi Super Dry en die het bier oneindig goed laat samengaan met ‘food’. Zo kenmerkt de Japanse keuken zich zijn pure smaken. Asahi Super Dry is zo gedesigned dat het bier de smaak van het gerecht niet overstemt. Dit maakt het bier zo uniek en maakt het een perfecte partner bij het traditionele Izakaya: kleine Japanse gerechtjes gecombineerd met bier. Ieder gerecht zijn eigen pure smaak afgewisseld met een verfrissende slok bier.

Méér dan alleen Japans

De meeste brouwers halen alles uit de kast om hun bier een vol aromatische nasmaak te geven. Maar is dit altijd wat de chef-kok wenst? Jammer als de fijne smaak van het gerecht weggespoeld wordt door een begeleidend bier of wijn. Asahi biedt hier echt uitkomst, ongeacht welke keuken.

Dus 'ja' een bier van Japanse origine, 'ja' een bier passend bij de Japanse keuken, maar ook een dikke 'ja' als begeleider bij ieder gerecht. Kanpai!

 

Bestel Asahi Super Dry hier: