asia express food

Asia Express Food

Asia Express Food is een totaal leverancier van Aziatische, Indiase en Afrikaanse producten. Iedere keuken heeft zijn eigen geuren, kleuren en smaken. Bij Asia Food Express draait lekker eten om het ervaren van deze smaken. De premium merken in het assortiment bieden u de optie om deze smaken naar uw keuken te brengen. 

asia express food

  

Tsingtao klassieke lager

Tsingtao is een heerlijk verfrissend biertje uit China. Het merk is ontstaan toen Duitse vakmensen zich vestigde in de Chinese stad Qingdao en hier een brouwerij begonnen. Met jarenlange ervaring heeft Tsingtao een biertje gecreëerd dat perfect aansluit bij allerlei gerechten uit Azië, en zeker niet misstaat op de Europese tafel.

BEER TSINGTAO

Beer tsingtao

Tsingtao25107804

asia express food
 

Vissaus Megachef Glutenvrij

De Megachef Vissaus is gemaakt van de beste kwaliteit ansjovis en zeezout. De saus wordt vaak gebruikt in authentieke Thaise recepten, zoals bij het bereiden van zalmsalades, curry’s of roerbakgerechten. De vissaus van Megachef is glutenvrij en bevat geen kleur- en smaakstoffen.

asia express food
 

Sojasaus Megachef Glutenvrij

De Megachef Sojasaus wordt gemaakt volgens de traditionele Japanse technieken en heeft een uitgesproken smaak. Hierdoor is de saus onmisbaar in de keuken. De glutenvrije sojasaus van Megachef biedt u meer smaak en garandeert een heerlijk gerecht op tafel. Ideaal voor het bereiden van roerbakgerechten, marinades, dressings of dipsauzen.

asia express food
 

Oestersaus Megachef Glutenvrij

De Oestersaus van Megachef is gemaakt van oesters die gevangen zijn voor de oostkust van de Golf van Thailand. Alle natuurlijke productiemethoden dragen bij aan de ongrijpbare smaak die bekend staat als ‘Umami’.  Deze saus wordt veelal gebruikt voor roerbakgerechten, stoofschotels of marinades. 

asia express food
 

Gelukskoekjes

Het koekje vol wijsheid. Het idee voor deze lekkere koekjes is in de veertiende eeuw ontstaan in China. Nu zijn de koekjes wereldwijd bekend om hun smaak en inspirerende citaten. 

GELUKSKOEKJES

Gelukskoekjes

Gold medal25108312