Zoete aardappel

De zoete aardappel is de laatste jaren razend populair geworden. Niet zo vreemd, want hij is lekker zoet en zit ook nog eens vol vezels en vitaminen. Met de zoete aardappel kunt u alle kanten op in de keuken. U kunt er ook heerlijke friet van maken.

Frites maar dan anders

Sweet Potato Fries zijn gemaakt van zoete aardappelen. Ze zijn knapperig, zoet en vol van smaak. De Sweet Potato Fries passen perfect in de huidige trend van veganistisch eten en u kan er alle kanten mee op in de keuken. U kunt ze natuurlijk als bijgerecht serveren, maar ook samen met een huisgemaakte dip bij de borrel of als één van de gerechten op een tapas-plankje. Wilt u de gasten in uw restaurant écht verrassen? Verwerk ze dan in uw dessert. Sweet Potato Fries zijn perfect voor de fijnproevers onder uw gasten en ideaal om u mee te onderscheiden.

Laat u inspireren door onze recepten:

Flexibiliteit & eenvoudig te bereiden

Sweet Potato Fries zijn diepvries frites. Diepvries frites geven u meer flexibiliteit als het gaat om bewaren en gebruik. Ze zijn langer houdbaar. Schep eruit wat u nodig hebt, precies wanneer u de frites nodig hebt. De frites zijn eenvoudig in de friteuse, oven en combi-steamer te bereiden. De frites hebben een speciale coating waardoor ze extra krokant zijn. Frituur ze op 175°C in 3 minuten oranje-bruin en serveer ze aan uw gasten.

Bestel Aviko direct of bezoek uw dichtstbijzijnde vestiging

SWEET POTATO FRIES
10,35 6,95

per zak

FRITES SUPERLONGS 9,5 MM 3/8
4,10 2,55

per zak

FRITES SUPERLONGS 7 MM
4,10 2,55

per zak