Banner Ambachtelijke friet Hanos Landingspagina.jpg

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw menukaart?

Ambacht = passie!

Zoete aardappel friet is hot! Staat het al op de kaart van uw restaurant? Geef uw menukaart een boost door lekkere, zoete producten toe te voegen. De Sweet Potato Fries zijn gemaakt van zoete aardappelen en zijn mede daarom een ware smaaksensatie voor uw gasten.

Geitenkaas 'wellington' met zoete aardappelfriet en rucola.jpg

Eenvoudig inzetbaar

De frietjes hebben een knapperige bite en beschikken over een volle en zoete smaak. Deze unieke frietjes zijn niet zoals de andere standaard frieten, maar zijn daarentegen een bijzondere toevoeging voor de kaart. De friet is gesneden uit een zoete aardappel en bevat op daarom extra veel vezels. De vegetarische- en glutenvrije friet is ideaal als bijgerecht, maar daarnaast kan de Sweet Potato Fries ook worden toegevoegd op de borrelkaart of worden gebruikt als dessert, met een dipsausje erbij wordt het product nog smaakvoller. Schotel zo je gasten visfilet met gepofte tomaten, citroen, pimentsaus en Sweet Potato Fries.

Bereiding zonder smaakverlies

De Sweet Potato Fries zijn diepvriesfrieten. Diepvries frieten geven jou, de chefkok meer flexibiliteit als het gaat om bewaren en gebruik. De langere houdbaarheid zorgt ervoor dat jullie restaurant over friet beschikt wanneer de vraag hoog is. De frieten zijn eenvoudig in de friteuse, oven en combi-steamer te bereiden. Frituur de frietjes op 175°C in 3 minuten oranje-bruin. Serveer vervolgens de frieten aan je gasten. Door de frieten te frituren, bakken of stomen verliezen ze geen smaak, vezels, vitaminen en behouden ze de knapperige bite.

Tagliata van rauwe biet met rucola en zoete aardappelfriet.jpg