BACARDÍ

Je bent vast bekend met rummerk BACARDÍ. Wellicht ken je BACARDÍ van de witte rum Carta Blanca, de rum die in Nederland vooral bekend is geworden in de mix met cola? Of BACARDÍ Razz, Limon of één van de nieuwere producten Coconut of Spiced? En ken je ook onze donkere rums, die jarenlang gerijpt zijn onder de Caribische zon? Ons ruime BACARDÍ assortiment heeft voor iedere gelegenheid een geschikte rum. We vertellen je er graag meer over!

Fun fact: de oorsprong van het BACARDÍ logo

In Cuba worden vleermuizen beschouwd als symbool voor geluk. Toen Doña Amalia - Bacardí Facundo´s vrouw – in de distilleerderij fruit vleermuizen had gespot, stond ze erop dat een vleermuis moest worden weergegeven op elke fles. Sindsdien siert de kleine mascotte elke fles die de distilleerderij verlaat.

Bacardí

Bacardí Premium Rums

Bacardí premium rums

bacardi_anejo_cuatro_747x747.png

Bacardí Anejo Cuatro

Vier jaar rijpen in een vat onder de Caraïbische zon resulteert in de unieke smaak van BACARDÍ Añejo Cuatro. Dat zijn vier goed bestede jaren. Añejo Cuatro is de ideale drank om samen met vrienden van te genieten. Toetsen van milde vanille, gebrande eik, kruidnagel en honing, met een zachte nasmaak.

Recepttip: Cuatro Highball
Bekijk hier de receptvideo.
BACARDI AÑEJO CUATRO

Bacardi añejo cuatro

Fles 70 centiliter

Bacardi

21,50 15,95

per fles

bacardi_reserva_ocho_747x747.png

Bacardó Reserva Ocho

BACARDÍ Reserva Ocho dateert uit het jaar 1862 en is een van de oudste rumsoorten ter wereld. Dit product bleef zeven generaties lang exclusief binnen de BACARDÍ familie. Gelukkig kan tegenwoordig iedereen genieten van deze goudkleurige rum voor fijnproevers. BACARDÍ Reserva Ocho heeft acht jaar nodig om te rijpen. Maar dat lange wachten wordt beloond met een verfijnde smaak waarin toetsen van pruimen, abrikozen, nootmuskaat en vanille terugkomen.

BACARDI 8 ANOS GRAN RESERVA

Bacardi 8 anos gran reserva

Fles 70 centiliter

Bacardi

bacardi_reserva_diez_747x747.png

Bacardí Gran Reserva Diez

De perfecte blend. Minimaal tien jaar gerijpt in de Caraïbische zon. Daarna gefilterd over houtskool voor een zachte smaak. BACARDÍ Gran Reserva Diez is een donkere, goudkleurige rum die het wachten zeker waard is met de smaak van steenvruchten, banaan en peer, met gekaramelliseerde vanille en eik.

BACARDI GRAN RESERVA DIEZ

Bacardi gran reserva diez

Fles 70 centiliter

Bacardi


Bacardí: perfecte mixers

bacardi_coconut_747x498.png

Bacardí Coconut

BACARDÍ rum en kokosnoot. De smaak van zon, zomer en strand. Met de perfecte combinatie van witte rum en essence van echte kokosnoot waan je je direct in een tropisch paradijs (ook al regent het buiten). Het aroma is heerlijke kokosnoot. En de smaak? Veel kokosnoot natuurlijk, maar met een lekker frisse afdronk.

Recepttip: Piña Colada
Bekijk hier de receptvideo.
BACARDI COCONUT

Bacardi coconut

Fles 70 centiliter

Bacardi

bacardi_limon_747x498.png

Bacardí Limon

BACARDÍ Limón is vernoemd naar het Spaanse woord voor citroen. Maar de frisse smaak is afkomstig van een combinatie van drie verschillende citrusvruchten: citroen, limoen en grapefruit. En hoe smaakt dat? Als de zon! Frisse, sprankelende citrusaroma's en een volle citrussmaak dankzij een combinatie van citroen, limoen en grapefruit.

BACARDI LIMON

Bacardi limon

Fles 100 centiliter

Bacardi

bacardi_razz_747x747.png

Bacardí Razz

BACARDÍ RAZZ is een met vakmanschap samengestelde combinatie van BACARDÍ rum en het frisse aroma van frambozen. Een onvergetelijke smaakervaring en combinatie van zoet en zuur. Doe er een paar verse bessen en limonade bij en je hebt een heerlijk fris drankje.

BACARDI RAZZ

Bacardi razz

Fles 100 centiliter

Bacardi

F21_BACARDI_Mojito_Group_Serve-2.jpg

Bacardó Carta Blanca: perfect om te mixen

Don Facundo is tien jaar bezig geweest om zijn BACARDÍ Carta Blanca te perfectioneren. Soepel en subtiel met toetsen van amandel en vanille. Niet zo overheersend als gin, maar meer uitgesproken dan wodka. Perfect voor klassieke rumcocktails zoals de Mojito.

BACARDI CARTA BLANCA

Bacardi carta blanca

Fles 70 centiliter

Bacardi


Spice things up!

bacardi_spiced_747x747.png

Bacardí Spiced

Bacardí Spiced wordt gemaakt met zowel gerijpte als ongerijpte rum en heeft de lichte rooksmaak van gebrande Amerikaanse eik. Natuurlijke smaken en kruiden zorgen voor een volle, zachte smaak. Met zijn lichte en diepe toetsen is deze rum perfect om te mixen. Lekker in de mix met cola of ginger ale!

Recepttip: Spiced Four Ways
Bekijk hier de receptvideo.
BACARDI SPICED

Bacardi spiced

Fles 100 centiliter

Bacardi