Bussing brood

Smaak is nooit anoniem!

Waarom uw brood dan wel? Kies voor het puur genieten brood van Jan Bussing. Vertel uw gasten het verhaal van Bussing Brood. Dat zorgt voor gegarandeerd meer broodomzet.

Bakkerij Bussing is broodspecialist sinds 1899

Onze liefde voor brood gaat verder dan alleen aandacht voor product en proces. Vanzelfsprekend hebben we vanuit ons vakmanschap een scherp oog voor de allerbeste ingrediënten. Met de techniek van vandaag garanderen we continue kwaliteit op absoluut topniveau. Maar de kennis en het gevoel voor de perfecte smaak is een erfenis van de generaties Bussing-bakkers die ons voorgingen. Al 4 generaties bakken wij, als Bussing, knapperig, geurig en smaakvol brood. De finesse zit in de beheersing van het ambacht. Dat was vroeger al zo en is vandaag de dag nog steeds zo.

Bussing Brood op uw kaart

Brood bakken is onze passie. Sinds jaar en dag. Al de broodinspiratie die we tegenkomen willen we met u delen. Smaakvolle recepten, broodpresentaties, unieke ambachtsmensen, enzovoorts… Bussing zet lekker brood op de kaart.

U verrast uw gasten regelmatig met een nieuwe menukaart. Daaraan besteedt u veel aandacht. Met mooie omschrijvingen over herkomst, ingrediënten en het smaakprofiel van uw gerechten. Maar hoe staat uw brood eigenlijk omschreven op de kaart? Brood van Bakkerij Bussing is brood met een verhaal. Een verhaal waar uw gasten zeker oren naar hebben. Geef uw brood karakter en geef het een mooie omschrijving op uw menukaart.

Bussing Tafelbrood – Zien eten, doet eten

Tafelbrood is te vaak anoniem. Het is belangrijk om medewerkers te informeren over het belang van goed tafelbrood. Een goed stuk brood aan tafel is plezierig om te krijgen of om te bestellen als men net aan tafel zit. Zorg dan dat je niet alleen een mooie beschrijving geeft, maar daarbij ook de smaak laat beleven. Beschrijf wat het brood zo lekker maakt, vertel van de milde desemsmaak en omschrijf de smaken zorgvuldig.

Zorg ervoor dat je tafelbroden en de presentatie daarvan echte eyecatchers zijn. Naast kleurrijk moeten ze smakelijk ogen. Nog beter, maak het instagrammable. Zorg dat de andere gasten het ook zien en er spontaan trek van krijgen. In de praktijk is al zo vaak bewezen, dat delen werkt. Tafelbrood is bij uitstek geschikt om te socializen. Leuk en handig gepresenteerd op een grote plank of schaal is het een gegarandeerd succes op het terras.

Kleintje Desem lunchbroodje

_0002_Bussing Kleintje Desem lunchbroodje.jpg

Desem Deugniet sharing lunch bollen

_0003_Bussing Desem Deugniet sharing lunchbollen.jpg

Desem Deugniet Dubbeldonker pastrami

_0004_Bussing Desem Deugniet Dubbeldonker pastrami.jpg

B’rustiek plak VEGAN belegd

_0005_Bussing Brustiek plak vegan belegd.jpg

B’rustiek Flute sharing lunch schotel

_0006_Bussing Brustiek flute sharing lunchschotel.jpg

B’rustiek flute brood lunch bowl

_0007_Bussing B'rustiek flute lunch bowl.jpg