Verras uw gasten met plantaardig

Steeds meer mensen ontdekken hoe lekker plantaardig eten kan zijn en kiezen ook buiten de deur vaker voor een vegetarisch gerecht. Met Beyond Meat® kunt u uw beste vleesgerechten gewoon plantaardig maken. Van een sappige burger tot een smakelijke bolognaisesaus, zo hoeven uw gasten hun stukje vlees niet te missen.

Zet Beyond Meat op uw menu

Met Beyond Meat breng u vernieuwing aan in uw menu, spreekt u nieuwe gasten aan en brengt u variatie voor uw trouwe bezoekers. Goed voor u, uw gasten en voor het milieu. 

  • Beyond Meat producten op basis van plantaardige eiwitten zien er niet alleen uit als vlees, ze smaken ook zoals de burgers, het gehakt en de worstjes van dierlijk vlees.
  • Gemaakt met eenvoudige plantaardige ingrediënten zoals erwten, rode bieten en koolzaadolie.
  • Soja-, gluten- en cholesterolvrij
  • Vegetarisch, veganistisch, halal en kosher

Recepten met Beyond Meat

Op FoodXperience zijn verschillende recepten te vinden met Beyond Meat. Hieronder lichten we er twee uit.

Beyond Wellington

Een vegetarische wellington op basis van de Beyond Sausage. De Beyond Sausage is een revolutionaire, plantaardige alternatief voor worst. Ze zien er niet alleen hetzelfde uit, maar bakken en smaken ook als rundvlees.

Bekijk recept

Beyond Burger

Recept met de Beyond burger, een kant-en-klare rauwe burger met alle eigenschappen van een verse rundvleesburger. De Beyond burger wordt diepgevroren geleverd en is na ontdooien 5 dagen houdbaar in de koelkast.

Bekijk recept


Meer recepten

Bekijk meer recepten op FoodXperience met Beyond Saugage Beyond Burger en Beyond Mince.