Bonne Maman

Bonne Maman

Een mooi verhaal over lekkernijen

Bonne Maman kwam tot leven in 1971 in Biars-sur-Cère, een klein Frans dorpje in een prachtig fruitgebied. Jean Gervoson, de oprichter, bedenkt de naam voor het nieuwe merk: Bonne Maman: de liefdevolle benaming voor grootmoeders van de familie.

Deze naam is typerend voor het product, een jam zoals (groot)moeder hem zou maken; van hoge kwaliteit in een traditionele glazen pot met een wit etiket met handgeschreven letters. En natuurlijk: de bekende rood met wit geblokte deksel.

Het geheim?

  • 100% natuurlijk; geen kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen.
  • Eenvoud: bereid volgens traditioneel Franse receptuur: 50% fruit, 50% suiker.
  • Vegan & Glutenvrij
  • Best getest op smaak
  • Lekker op een croissantje, brood, een pannenkoek of in de yoghurt.

Bonne Maman

Bonne Maman

De oplossingen

Bonne Maman biedt diverse oplossingen voor het ontbijtbuffet. De producten zijn in te zetten bij verschillende vormen van logies, maar zeker ook bij catering of pannenkoeken restaurants.

NIEUW!

De Bonne Maman Confiture is vanaf heden ook verkrijgbaar in een handige portieverpakking: Bonne Maman Sticks. De sticks zijn ideaal om uw gasten een gevarieerd en kwalitatief ontbijt te bieden zoals ze van u gewend zijn in een nieuwe hygiënische en handige verpakking. De Bonne Maman sticks zijn te verkrijgen in vier smaken: aardbeien, abrikozen, framboos-aalbes en bosbessen. Ontdek hieronder het gehele assortiment en de verschillende smaken sticks!

 

Ontdek het volledige assortiment

Benieuwd naar het volledige assortiment Bonne Maman bij HANOS? Klik op onderstaande button om het aanbod te bekijken.

Ontdek het assortiment