BRU

Uit het hart van de Belgische Ardennen

BRU® water ontspringt natuurlijk licht bruisend vlakbij het Ardense dorpje Stoumont. De bron ligt in een prachtig beschermd groengebied van 4.250 hectare, waar de ondergrond een specifieke minerale samenstelling heeft. Daardoor krijgt het water zijn perfect neutrale smaak.

Natuurlijke parels

De kostbare, natuurlijke parels van BRU® ontstaan door het langdurige contact met unieke carbonaatrotsen in de ondergrond in en rond Stoumont. Wanneer het water aan de bron ontspringt, is het dus van nature al een licht bruisende, sprankelende verfrissing. Daar hoeft niets meer aan toegevoegd te worden!

BRU®: unieke smaakmaker aan tafel

Lekker tafelen in uw restaurant, daar horen de unieke smaak en samenstelling van BRU® bij. Bij BRU® is het minerale evenwicht tussen calcium en magnesium hetzelfde als bij een goede wijn. Bovendien heeft het water ook een laag zoutgehalte. Daardoor krijgt het een neutrale smaak en komen gerechten en wijnen helemaal tot hun recht. Kortom: redenen genoeg om voor BRU® te kiezen als perfecte tafelgenoot!

BRU


BRU

 

Ontdek ook SPA!

Het natuurlijke mineraalwater van SPA® wordt na een lange ondergrondse reis gewonnen in het hart van de Belgische Ardennen. Al 125 jaar wordt er alles aan gedaan om dit natuurgebied zo puur mogelijk te houden. Dit levert uiterst zuiver mineraalwater op.

Lees meer over SPA