BREEKBROOD VAN DESEM

Ontdek ook het verschil met gewoon breekbrood. Wij maken dit brood al sinds 1995. Pure smaken en gemakkelijk in gebruik. Breken, uitdelen, direct garneren of verrassend beleggen. Bussing breekbrood heeft een handig formaat (2×6). Het is uitermate geschikt om te breken in gecontroleerde porties (12 stukken), zonder snij verlies. Ideaal als smaakvol en betaalbaar tafelbrood, tezamen met culinaire boter.Daarnaast ook geschikt voor het maken van diverse formaten lunch of party broodjes.

Rijnzicht
Rijnzicht
Rijnzicht

ONTDEK HET VERSCHIL

Ontdek het verschil met gewoon breekbrood. Ons breekbrood is gemaakt op basis van volledig natuurlijk gerijpte desemcultuur. Door het langdurige rijsproces en de juiste zuurdesem (niet zuur) heeft het brood een optimale smaak. Verkrijgbaar in de smaken: wit, bruin, pomodori en olijf.

ZIEN ETEN, DOET ETEN

Zorg ervoor dat de tafelbroden en de presentatie daarvan echte eyecatchers zijn. Naast kleurrijk moeten ze smakelijk ogen. Zorg dat de andere gasten het ook zien en er spontaan trek van krijgen. In de praktijk is al zo vaak bewezen, dat delen werkt. Tafelbrood is bij uitstek geschikt om te sharen.

Rijnzicht
Rijnzicht
Rijnzicht

DIP IT

Ons breekbrood is ook bij uitstek geschikt is om mee te dippen. Zo werkt het: breek je brood, dip je brood en top je broodje af. Kies voor bekende hartige dips, zoals tapenade, pesto, roomkaas, Aioli, en filet Americain met een knapperige topping. Zoals geroosterde noten, pinda’s, zonnebloempitten, pompoenpitten, sesamzaadjes, sojabonen, pijnboompitten, Wasabi nootjes en noem maar op. Leuk om te variëren met zeezout, chili flakes en gezouten amandelen voor meer variatie en kleur. Meer inspiratie op: www.bussingbrood.nl

 

Rijnzicht
Rijnzicht
Rijnzicht