BUSSING BROOD

LEKKER BROOD, LEKKER LUNCHEN, LEKKER TAFELEN

Lekker lunchen of tafelen start met de keuze voor lekker brood. Brood waar u zich mee kunt onderscheiden. Puur brood om van te genieten met een persoonlijk verhaal. Bakkerij Bussing biedt variatie voor tafelbrood, sharing lunch, poké bowls, sandwiches vegan of klassiek belegd en rustieke burgers. Robuuste bollen of als verfijnde broodjes. Allemaal met de uitgesproken lekkere Bussing-smaak.


Mauricette Zonnewit of Mauricette Meerzaden 380 gram

Gebakken in de steenoven. 100% natuurlijk. Lekker krokant. Net als delandbroden. Mauricettes zijn kleine boterhammen. Groot van smaak door zonnebloempitten en zadenmix.

Ieder brood is individueel verpakt. Mauricette blijft net als landbrood lekker lang vers. Ideaal om de hele dag te serveren als kleine boterhammen voor lunch, bij salade, bij soep, kleine tosti’s, als tafelbrood, op ontbijtbuffet, voor shared lunch, ideale formaat bij High Tea, voor catering, om lunches te verzorgen.

Bussing brood

Bussing brood

Breekbrood Wit, Bruin, Olijf, Pomodori 110 gram

Ontdek ook het verschil met gewoon breekbrood. Wij maken dit brood al sinds 1995. Pure smaken en gemakkelijk in gebruik. Breken, uitdelen, direct garneren of verrassend beleggen. Bussing breekbrood heeft een handige formaat (2×6). Het is uitermate geschikt om te breken in gecontroleerde porties, zonder snij verlies. Ideaal als smaakvol en betaalbaar tafelbrood, tezamen met culinaire boter. Daarnaast ook geschikt voor het maken van diverse formaten lunch of party broodjes.

Bussing brood

Bussing brood

Bussing brood

Bussing brood

Puur genieten van tafelbrood

Zorg ervoor dat uw tafelbroodjes en de presentatie daarvan echte eyecatchers zijn. Naast kleurrijk moeten ze smakelijk ogen. Nog beter, maak het instagrammable. Zorg dat de andere gasten het ook zien en er spontaan trek van krijgen. In de praktijk is al zo vaak bewezen, dat delen werkt. Tafelbrood is bij uitstek geschikt om te socializen. Leuk en handig gepresenteerd op een grote plank of schaal is het een gegarandeerd succes op het terras.

Bussing brood

Bussing brood

Bussing brood

Smaakvol lunchen met desem

Tijden veranderen, Bussing's liefde voor brood niet. Bij Bussing zijn veel van de broden al 100% natuurlijk, zonder onnodige toevoegingen. Bussing streeft naar 100% natuurlijke broden. Kies voor onderscheid en vakmanschap als toegevoegde waarde op uw broodkaart, kies voor desem van Bussing.

Het desembrood van Bussing is gemaakt op basis van volledig natuurlijk gerijpte desemcultuur. Door het langdurige rijsproces en de juiste zuurdesem (niet zuur) heeft het brood een optimale smaak.

BREEKBROOD

Bussing brood

Breekbrood Vegan Sandwich

Bussing brood

Breekbrood op de broodplank

Bussing brood

Breekbrood als clubsandwich

MAURICETTE

Bussing brood

Mauricette bij salade

Bussing brood

Mauricette bij de soep

Bussing brood

Mauricette kleintje sandwich


Welk brood staat er op uw lunchkaart? Blijf uw gasten verrassen met brood van Bussing. Graag denkt Bussing met u mee voor de invulling van uw broodkaart.
Voor meer inspiratie zie: QR-code https://bussingbrood.nl/lunchbrood/