SMAAK IS NOOIT ANONIEM

Wij bakken sinds 1899 iedere dag Bussing Brood in onze familiebakkerij in Numansdorp. Het gaat ons altijd om de beste smaak. Dat kost tijd. Tijd om de juiste granen te selecteren. Tijd om het deeg lekker lang te laten rijzen. We gebruiken onze eigen gekweekte desem voor een volle, niet zure broodsmaak.

Bussing Brood
Bussing Brood

LEKKER BROOD, DE BASIS VOOR LEKKER LUNCHEN

Welk brood staat er op uw lunchkaart? Lekker lunchen start met de keuze voor lekker brood. Brood, waar u zich kunt onderscheiden. Puur brood om van te genieten met een persoonlijk verhaal. Bakkerij Bussing biedt variatie om in te spelen op de wensen van uw gasten. Sharing lunch, poké bowls, vegan belegd of klassiekers, zoals sandwich pastrami. Robuuste plakken of verfijnde broodjes. Alles kenmerkt zich door uit uitgesproken lekkere Bussing smaak.

LUNCHBROOD TIPS

  1. Serveer rustiek brood (krokante korst, luchtig kruim, ambachtelijke look)
  2. Laat je inspireren door Streetfood recepten.
  3. Verwen je gasten met desembrood uit de steenoven.
  4. Presenteer (kleine) desembroodjes voor meer variatie
  5. Verras met lunchbrood, die gemakkelijk samen te delen is.

B'RUSTIEK WIT/BRUIN (400 GRAM SMAAK)

B’rustiek® is brood met een verhaal. Dit traditionele brood op basis van “levain” is gemaakt met de bloemsoort “farine tradition Francaise”. Daaraan voegen we water, zeezout en een héél klein beetje gist toe. Dit wordt langzaam gekneed tot een soepel deeg, dat vervolgens 48 uur de tijd krijgt om te rijzen en op smaak te komen. Zonder enige toevoeging, met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten. Bekijk onderstaande recepten met B’rustiek op FoodXperience.

Bussing Brood
Bussing Brood

BRIOCHE BROOD ROND (320 GRAM SMAAK)

Wij maken ons briochebrood met verse eieren en roomboter. Dat ziet u, dat ruikt u en dat proeft u. Zacht van structuur met deultieme bite. Heerlijk met allerlei soorten beleg, maar ook als verrassende dessert. Bekijk onderstaande recepten met brioche brood op FoodXperience.

Bussing Brood
Bussing Brood

DESEM DEUGNIET WIT / BRUIN (130 GRAM SMAAK)

Dit deeg krijgt 24 uur de tijd om te rijzen en smaak te ontwikkelen. De Bussing Deugniet wordt met de hand gevouwen en gebakken op de vloeroven voor de knapperige korst en robuuste uitstraling. Het deeg is lekker luchtig en je blijft ervan eten. Samen genieten van je broodplank. Bekijk onderstaande recepten en meer op www.bussingbrood.nl.

Bussing Brood
Bussing Brood

Bekijk de producten:

B'RUSTIEK FLUTE WIT
2,10 1,60

per stuks

B'RUSTIEK FLUTE BRUIN
2,20 1,60

per stuks