Ontdek nu Gin Mare Capri

Gin Mare Capri

Oorsprong

Gin Mare Capri is een eerbetoon aan één van de meest iconische eilanden uit de Middellandse Zee. Het eiland Capri staat bekend om haar adembenemende landschap en levendige kleuren. Deze natuurlijke wonderen zijn versmolten met een unieke Italiaanse stijl, frisse gastronomie, een scala aan citrus aroma’s en andere smaken. Dit alles maakt Capri tot een uniek eiland.

Productie

Gin Mare is een pure uiting van vakmanschap, die van generatie op generatie wordt overgegeven. Hierbij is aandacht voor elk detail om het hoogste kwaliteitsniveau te kunnen garanderen. Bij de productie van Gin Mare worden eerst alle botanicals voor een periode van 48 uur afzonderlijk van elkaar op hoogwaardig tarwe-alcohol gelegd en gedistilleerd. Daarna worden alle botanical-distillaten samengebracht, waarbij rekening wordt gehouden met de kenmerken van elke botanical. Basilicum, Arbequina olijf, thijm, rozemarijn…. elke botanical verdient een plek op het Gin Mare-podium.

Voor Gin Mare Capri worden eerst Capri citroenen en Calabria Bergamot met de hand geschild. Deze schillen zitten vol met frisse oliën, welke gedurende een periode van 12 maanden in kleine aluminium tanks op alcohol worden gelegd om zo alle smaak af te geven. Als alle distillaten zijn samengebracht, ontstaat een unieke gin vol met aroma van Capri citrus en de kruidigheid van rozemarijn, thijm en basilicum.

Probeer Gin Mare Capri

Serveersuggestie

De Gin Mare Capri is heerlijk in een gin en tonic met Seventeen 1724 Tonic water, gegarneerd met een citroenschil en een takje tijm.

Gin Mare Capri

Gin Mare Capri is binnenkort verkrijgbaar bij HANOS!

Vanaf week 31 bestelt u de Gin Mare Capri bij HANOS. Houd deze pagina in de gaten voor het aanbod.