Chaudfontaine – Water is water, toch? Daar vergis je je in!

Gasten die vragen om kraanwater. Herkenbaar? Dat is jammer voor de omzet van jouw zaak, maar ook een gemiste kans voor een optimale beleving bij je gasten. Jij kunt hier verandering in brengen! En wist je dat door actief aanbieden van grote flessen tafelwater, je omzet tot wel 20% kan verhogen?

Kijk snel het filmpje voor 5 tips over de verkoop van Chaudfontaine tafelwater

 
Chaudfontaine mineraalwater

Chaudfontaine is een uniek mineraalwater dat minstens 60 jaar lang natuurlijk gezuiverd wordt in rotslagen tot zo’n 1.600 meter diep, waarbij het haar perfecte balans in smaak en rijkdom aan mineralen vergaart. Vervolgens ontspringt het vanuit de thermale bron aan de voet van de Ardennen, waar het ter plaatse wordt gebotteld. En zo ontstaat het pure water van Chaudfontaine.

Chaudfontaine het nummer 1 watermerk binnen out-of-home voor zowel kleine flesjes als tafelwater en is onmisbaar in uw assortiment. Chaudfontaine is maar liefst 5 keer onderscheiden door chefs & sommeliers met het prestigieuze ITQI award en bekroond met de Diamand Taste Award. Met Chaudfontaine komt de smaak van uw gerecht of drankje beter tot zijn recht! 

Verkrijgbaar in de varianten:
• Bruisend: wekt de eetlust op
• Niet bruisend: neutraliseert zure en bitter smaken

Perfect te serveren met een heerlijke maaltijd, kop koffie of een goed glas wijn.

CHAUDFONTAINE SPARKLING 75CL GLAS
6,40 4,96

per krat

CHAUDFONTAINE SPARKLING 0,5L GLAS
15,20 10,44

per krat

CHAUDFONTAINE STILL 0,5L GLAS
15,20 10,44

per krat

CHAUDFONTAINE SPARKLING 25CL GLAS
8,25 6,04

per krat

CHAUDFONTAINE STILL 75CL GLAS
6,40 4,96

per krat

CHAUDFONTAINE STILL 25CL GLAS
8,25 6,04

per krat

Benieuwd hoe gasten te verrassen met een heerlijke Chaudfontaine?

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij Chaudfontaine voorop. Om de hoogste kwaliteit mineraalwater én minimaal watergebruik te kunnen verzekeren, is de bescherming van de bronnen al jaren een hoofdfocus voor Chaudfontaine. Chaudfontaine maakt van duurzaamheid een prioriteit en wil tegen 2023 als één van de eerste Europese Coca-Cola productie-sites tegen 2023 klimaatneutraal zijn.

Er wordt ook samengewerkt met meerdere instanties en goede doelen waaronder het Wereld Natuur Fonds en er is tevens een grote focus op gebruik van duurzame energie door onder andere zonnepanelen en het opwekken van stroom door de rivier. Ook zijn er enorme stappen gemaakt op het gebied van verpakkingen: glazen horecaflessen worden tot wel 25x opnieuw gebruikt en sinds 2019 zijn alle Chaudfontaine PET verpakkingen volledig gemaakt van gerecycled plastic.

Chaudfontaine mineraalwater
Chaudfontaine mineraalwater

Bekijk hieronder het assortiment tafelwater van Chaudfontaine:

Bekijk het assortiment