CHEF® Premium Sauzen

Dé beste basis voor uw eigen saus!

Authentieke recepturen, constante kwaliteit en gebruik van natuurlijke ingrediënten. Dat is de basis van onze CHEF® sauzen. CHEF® Premium sauzen zijn ontwikkeld voor en door chefs, om zo tot het beste eindresultaat te komen. De vloeibare, glutenvrije Premium sauzen hebben een rijke, diepe smaak en zijn direct te gebruiken. Uiteraard zijn ze ook zeer geschikt om als basis van uw eigen saus te gebruiken, zodat u in een handomdraai uw  eigen signatuur aan ieder gerecht kunt geven.

De voordelen van CHEF® Premium Sauzen:
  • Glutenvrij en vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen
  • Verfijnde recepturen op basis van CHEF® Natural Fonds
  • Gemak zonder te verliezen op smaak en kwaliteit
  • Perfecte basis voor eigen culinaire creatie
  • Au bain-marie stabiel
     

Ontdek de vier varianten:

Interesse in een afspraak, demonstratie of sample?

Neem contact op met uw Nestlé Professional Food accountmanager of via customerservice@nl.nestle.com.

Opzoek naar inspiratie voor jouw culinaire creaties met CHEF® Premium Sauzen?

Bekijk onze inspirerende recepturen, gemaakt voor en door chefs op nestleprofessional.nl/recepten, zoals onderstaande recepten.

Kalfs pepersaus_10057.jpg

Gerookte Kalfsentrecôte met CHEF® Pepersaus en gekonfijte artisjok

Kipfilet supreme_10013.jpg

Scharrelkipfilet suprême met linguini, spinazie en CHEF® Champignonsaus

Speenvarken_10029.jpg

Speenvarken rack met CHEF® Champignonsaus en groene asperges

Stoofpotje_10041.jpg

Stoofpotje van parelhoen met rode linzen en CHEF® Stroganoffsaus

CHEF®

CHEF® is al sinds 1976 hét merk dat speciaal gecreëerd is door én voor chefs. CHEF® producten zijn ontwikkeld met de hoogste culinaire standaarden om de hoogste kwaliteit te waarborgen; fantastische gerechten zijn tenslotte afhankelijk van vakmanschap waarin elk detail belangrijk is. Authentieke recepturen, constante kwaliteit en het gebruik van natuurlijke ingrediënten staan voorop. Het resultaat: producten met de hoogste kwaliteit die de perfecte basis vormen voor een eigen culinaire signatuur om trots op te zijn.