CHEF.jpg

Alleen het beste is goed genoeg

CHEF Natural Fonds zijn de beste basis voor uw culinaire creaties. De ingrediënten zijn authentiek en het bereidingsproces is hetzelfde als bij u in de keuken. De CHEF Natural Fonds zijn gemaakt van 100% natuurlijke botten, groenten en kruiden, zijn vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen én hebben een constante smaak en kwaliteit, zodat u er altijd blind op kunt vertrouwen.

De voordelen van CHEF Natural Fonds:

• Glutenvrij
• Op basis van 100% natuurlijke ingrediënten
• Vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen

Bekijk het assortiment
 

Proeve van bekwaamheid

Gemaakt met niets anders dan beenderen, groenten en kruiden, en gedurende 12 uur getrokken, dat maakt de CHEF Natural Fonds en Demi-Glace tot het beste dat wij ooit hebben ontwikkeld.
Demi-Glace

Demi-Glace

Elke liter van de CHEF Demi- Glace wordt bereid met 2,9 kilo gebruineerde runderbotten. Waardoor je een intense en rijke Demi-Glace krijgt.

Probeer nu

Gevogeltefond

Gevogeltefond

Elke liter van deze fond wordt bereid met 2,4 kilo kippenbotten. Dit zorgt voor een heerlijk subtiele smaak; ideaal als basis voor sauzen en jus.

Probeer nu

Kalfsfond

Kalfsfond

Elke liter van de CHEF Natural Kalfsfond wordt bereid met 2,2 kilo kalfsbotten. Hierdoor ontstaat er een diepe en herkenbare kalfsfond

Probeer nu

CHEF & Bocuse d’ Or Nederland

CHEF is al jaren partner van Bocuse d’Or en is trots het Nederlandse team van Bocuse d’Or te kunnen bijstaan. Bocuse d’Or is één van de prestigieuste culinaire competities in de wereld waarbij chefs van het hoogste niveau hun talenten kunnen laten zien. Deze samenwerking past naadloos in de gedeelde waardes van CHEF, Bocuse d’Or en professionele chefs over de hele wereld. Onze grootste gedeelde waarde is natuurlijk onze toewijding aan uitstekende gerechten en producten.

CHEF Liquid Concentrates
Creëer intense smaken in iedere bereiding

Naast het mooie CHEF Natural Fond Assortiment presenteert CHEF een assortiment intense smaken; CHEF Liquid Concentrates. Het ideale product om uw gerechten mee te verrijken. Dankzij de vloeibare vorm en lichte kleur zijn ze geschikt voor vele toepassingen gedurende het gehele kookproces, zowel koud als warm. De CHEF Liquid Concentrates zijn te gebruiken als bouillon maar ook in onder andere elk type saus, vinaigrette, dressing of marinade.

De voordelen van CHEF Liquid Concentrates:

• Intense en natuurlijke smaken
• Vloeibaar
• Glutenvrij
• Helder en licht van kleur

CHEF Vloeibare Sauzen 

De vloeibare, glutenvrije sauzen van CHEF worden bereid op basis van CHEF Natural Fonds. Dat zorgt voor een rijke, diepe smaak waarmee deze vloeibare saus eigenlijk meteen te gebruiken is. Uiteraard zijn ze ook zeer geschikt om als basis van je eigen saus te gebruiken, zodat jij in een handomdraai je eigen signatuur aan ieder gerecht kunt geven.

De voordelen van CHEF Vloeibare Sauzen:

• Glutenvrij
• Perfecte basis voor eigen culinaire creatie
• Vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen