CHEF_SP_HANOS_Banner_1350x350_1_zonderrand.jng.png

CHEF Signature Pastes

De CHEF Signature Pastes zijn ontstaan uit de inzichten vanuit de moderne gastronomie, met respect voor de traditionele culinaire principes. Deze pasta’s geven een vernieuwende en innovatieve manier aan koken. Ze besparen tijd, bieden flexibiliteit en stellen jou in staat innovatieve gerechten te maken. Het zijn uitzonderlijke producten met een pure, intense en consistente smaak die je flexibel kunt gebruiken. Of het nu koud is in dressing, boter of mayonaise of warm in sauzen of stoofschotels. Ook zijn de producten veelzijdig te gebruiken omdat ze laag zijn in zout, vet en suiker, nauwelijks allergenen bevatten.

 • CHEF SignaturePaste Black Garlic
   
 • CHEF SignaturePaste Red Wine and Port Reduction
 
 

Red Wine and Port Reduction

De CHEF Signature Paste Red Wine & Port Reduction is een uniek product met een intense en complexe smaakbeleving. De pasta biedt de perfecte balans tussen zoetheid en zuurgraad om de complexiteit en diepte van de smaken in jouw gerechten te versterken. Innoveer je gerechten met de eenvoudig te gebruiken pasta voor bijvoorbeeld sauzen, jus, dressing en vinaigrette, stoofschotels, snelle risotto-afleidingen of in desserts.

 • Gemaakt met 7 liter rode wijn en port per pot
 • Clean label en gistvrij
 • Geen glazen wijnflessen in de keuken, tijdbesparend en geen voorbereidingen
 • Geschikt voor warm en koude toepassingen

Probeer nu

Black Garlic Paste

De CHEF Signature Paste Black Garlic is een uitzonderlijk product met een pure, intense en consistente smaak. Middels een fermentatieproces wordt verse knoflook omgezet in zwarte knoflook met een zoete en umami rijke knoflooksmaak. De pasta is veelzijdig in gebruik voor het kruiden en het leveren van umami-smaken in bijvoorbeeld sauzen en marinades, vegetarische en Aziatisch gerechten, boter en mayonaises.

 • 60 -90 dagen gefermenteerde knoflook 
 • Zonder allergenen, clean label en gistvrij
 • Geschikt voor warm en koude toepassingen
 • Makkelijk te doseren, snel oplosbaar met een hoge opbrengst

  Probeer nu 

CHEF

CHEF is al sinds 1976 hét merk dat speciaal gecreëerd is door én voor chefs. CHEF producten zijn ontwikkeld met de hoogste culinaire standaarden om de hoogste kwaliteit te waarborgen; fantastische gerechten zijn tenslotte afhankelijk van vakmanschap waarin elk detail belangrijk is. Authentieke recepturen, constante kwaliteit en het gebruik van natuurlijke ingrediënten staan voorop. Het resultaat: producten met de hoogste kwaliteit die de perfecte basis vormen voor een eigen culinaire signatuur om trots op te zijn.