Ontdek een nieuwe manier van koken!

Ervaar het gemak van de basismixen van Cook & Create. Met dit gamma droge half fabricaten helpen we u gemakkelijk, snel en voordelig een smaakvol gerecht op de kaart te zetten, ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Ontdek naast deze Vegetable Burger basismix ook alle andere 7 varianten in dit gamma.

Alle referenties in het gamma Cook & Create zijn gemakkelijk en in slechts enkele minuten te bereiden tot een heerlijk gerecht, ready to serve of een heerlijke basis van uw creatie. Het zijn droge producten met een lange houdbaarheid; u gebruikt enkel wat u nodig heeft, dus een food waste onder controle en bovendien een top rendement.

Het is bovendien mogelijk om meerdere variaties te maken met 1 product zodat u een veelzijdig aanbod aan kan bieden aan uw gasten. Combineer ook naar hartenlust met de vers mediterraanse producten van Gran’Oliva – Gran’Tapas voor een extra smaakdimensie.

Proef de mediterrane sfeer 

Olijven, tapenades, dips, pesto en antipasti… ze roepen bij iedereen die heerlijke Mediterrane (vakantie)sfeer, zon en positieve energie op. Gran’Oliva – Gran’Tapas staan garant voor smaak, kwaliteit en innovatie en deze delicatessen worden gemaakt in België.

De beste Griekse olijven vormen de basis voor onze core business. We beheersen en controleren het hele traject, van de olijfgaard, over de productie tot en met de kwaliteitscontrole en productontwikkeling. De olijfexpertise zit onze genen.

Gran’Oliva omvat een uitgebreid assortiment aan olijven, puur of gecombineerd met andere topingrediënten zoals knoflook, kaas, pepers en meer! Gran’Tapas brengt verfijnde tapenades, antipasti, pesto, dips op de aperitieftafel en in de keuken.

www.cookandcreate.eu en www.granoliva.be

Interesse in een gratis proefpakket van Cook & Create? Klik hier.