Crème de la Crème

Crème de la Crème is niet zomaar schepijs maar super premium quality icecream, een titel die exclusief uitgereikt wordt aan alleen de allerbeste ijssoorten en sorbets. IJs maken is voor Crème de la Crème nog altijd een ambacht dat volgens zorgvuldige geteste methodes gebeurt aan de hand van authentieke recepten met enkel de beste ingrediënten.

Onze unieke manier van werken vertaalt zich in een product dat heel vers, natuurlijk en lekker is wat voor een unieke en ongeëvenaarde smaakbeleving zorgt. Crème de la Crème is overigens niet bang om te experimenteren. Ieder jaar introduceren wij verrassende innovaties/seizoensmaken. Deze smaken zorgen ervoor dat Crème de la Crème met de tijd meegaat en afnemers/gasten blijft verassen en verwennen.

Wintersmaken 2020

De wintersmaken 2020 zijn: Sorbet stoofpeer, sorbet pompoen, sorbet pruimen & rode wijn roomijs Gold choc & pecan (bestaande uit verse melk, room en vrije uitloopeieren rechtstreeks van de boer, gold choc chocolade van Callebaut en pecannoten) en Sorbet Kriekenbier (bijna 40% kriekbier).

 

Serveersuggestie

Creëer bijvoorbeeld met de Roomijs Gold Choc & Pecan een gevulde chocolade boomstam. Bekijk de hier de video of uitgewerkte recept op FoodXperience.

Bekijk uitgewerkt recept

Nu in de actie van Crème de la Crème:

SORBET MANDARIJN

Sorbet mandarijn

Creme de la creme

ROOMIJS KANEEL

Roomijs kaneel

Creme de la creme

ROOMIJS CARAMEL

Roomijs caramel

Creme de la creme

SORBET WITTE CHOCOLADE

Sorbet witte chocolade

Creme de la creme

ROOMIJS VANILLE

Roomijs vanille

Creme de la creme