1380x350.jpg

Debic Culinaire Original

Wat verandert een goed idee in een signatuurgerecht? Wat zorgt ervoor dat een interessante smaak een onvergetelijke ervaring wordt? Vaak is dat slechts een kleine aanpassing of toevoeging. Als chef sta je nooit stil in deze dynamische horecawereld. Je bent altijd bezig met het perfectioneren van recepten en gerechten om je gasten te imponeren. Je legt de lat voortdurend hoger en stopt nooit met jezelf te verbeteren. Best lastig met de verhoogde werkdruk tegenwoordig in de keuken. De noodzaak om sneller te werken, met minder gekwalificeerd personeel tegen lagere kosten neemt toe. Terwijl uw gasten de lat juist steeds hoger leggen. Ze verwachten meer waarde voor hun geld en een uitstekende service. Onderscheid is key om het verschil te blijven maken. Dit betekent niet alleen nieuwe gerechten bedenken, maar ook continu bestaande recepten verfijnen.

Bij Debic doen we precies hetzelfde. Alleen zo kunnen we chefs helpen het beste uit zichzelf en hun team te halen. Daarom verbeterden wij het recept van Debic Culinaire Original. Al jaar en dag dé favoriete kookroom van professionele chefs. Nu met een verbeterd recept met een hogere viscositeit, versnelde inkooktijd en bovenal 10% meer sausrendement*. Uiteraard met behoud van de ongeëvenaarde bind & kookfunctionaliteiten; schift niet, geen vetoogjes, altijd stabiel en betrouwbaar in zelfs de meest uitdagende kook-challenges zoals: au bain-marie, regenereren, zuren en alcohol. Kortom, uw vertrouwde kookroom, nu met 10% meer sausrendement.

Ervaar het zelf: