desktopbannerv2.jpg

Debic Kookroom 20% Original en takeaway

Met de sluiting van horecazaken als gevolg van de corona-crisis, moesten restaurants in heel europa creatief denken en handelen om de noodzakelijke inkomsten te verzekeren. Velen van hen reageerden met inventieve oplossingen, zoals afhaal- en bezorgopties voor hun gerechten. En nu is takeaway een trend die zal blijven.

Om tegemoet te komen aan hun gasten, zijn chefs op zoek naar gerechten die zowel in wegwerpverpakkingen, duurzame verpakkingen als op een bord geserveerd kunnen worden. Maar tegelijkertijd ook gemakkelijk thuis op te warmen zijn zonder risico op kwaliteitsverlies. Daarom moeten chef-koks er zeker van zijn dat ze kunnen vertrouwen op ingrediënten van goede kwaliteit die hen niet zullen teleurstellen, zelfs in uitdagende situaties.

Debic
Debic

Als echte ‘Partner in Cream’ heeft Debic chefs altijd ondersteund in allerlei soorten bedrijven: van catering tot à la carte, van kantine tot high-end restaurant. En ook vandaag, met speciale aandacht voor takeaway.

Met Debic Kookroom 20% Orignal weten chef-koks al dat hun creaties niet aan kwaliteit zullen verliezen. Het is een uiterst betrouwbare kookroom die zorgt voor een snelle binding, zonder schiften. Zelfs als sauzen zure ingrediënten bevatten (zoals witte wijn of azijn) of langer au bain-marie blijven, blijft de saus glad gebonden.

Takeaway is hier om te blijven

Nu gasten gewend zijn aan afhaalopties, houden veel bedrijfseigenaren er misschien zelfs na heropening aan vast. Vooral omdat sociale afstandsregels het aantal daadwerkelijke gasten op terrassen en in restaurants aanzienlijk verminderen. Ook in deze omstandigheden, blijft Debic Kookroom 20% Original de meest betrouwbare room:
• Kan meerdere keren opnieuw verhit worden zowel in de magnetron als au bain-marie
• Geen verandering in textuur en consistentie na verhitten
• Geschikt voor regeneratie en invriezen
• Geschikt voor transport in geïsoleerde dozen door bezorgdiensten
• Kan condenswater opnemen zonder verlies van binding .

 

Debic
Debic

Tips voor takeaway:

Het is duidelijk dat Debic Kookroom 20% Original erg veelzijdig is: het is een kookroom die geschikt is voor elke toepassing zoals sauzen, soepen, dressings of crèmes. Maar, wanneer we kijken naar het aanbod bij een takeaway menu, kunnen chefs makkelijk geholpen worden met een aantal tips & tricks:
• Veel chefs zijn op zoek naar gerechten die ze in hun restaurant kunnen serveren, maar ook geschikt zijn voor takeaway. De combinatie biedt veel voordelen omdat dezelfde voorbereidingen kunnen worden getroffen.
Houd het simpel en beperk het aantal handelingen. Maak een korte stap-voor-stap video of afbeeldingen zodat gasten gemakkelijk hun takeaway gerecht thuis kunnen afwerken.  Enkele voorbeelden van geschikte gerechten: quiches, gratins, hartige flans, salades met een romige dressing, etc.
•  Om gasten een restaurantervaring bij hun thuis te kunnen geven is een DIY-pakket een mooie oplossing. Bereid de mise en place goed voor en verpak alles netjes zodat de gasten het gerecht thuis zelf verder af kunnen maken. Maak een korte instructievideo of voeg afbeeldingen toe aan het pakket zodat gasten gemakkelijk hun takeaway gerecht thuis kunnen afwerken. Voorbeelden van geschikte gerechten zijn o.a. een tartaar van vis of vlees met een crème, roomsaus met gevogelte op trage wijze gegaard (aan een lage temperatuur), etc.
•  Communiceer over jouw afhaalmogelijkheden via sociale media en / of flyers.Gemak van jouw gasten staat centraal: overweeg een webshop te starten als je die nog niet hebt. Het zal online bestellen vergemakkelijken en jouw bedrijf een boost geven. Bied gasten iets extra’s, zoals een gratis dessert of een gastenkaart. De perfecte manier om gastloyaliteit en mond-tot-mondreclame op te bouwen.
• Gebruik wegwerp containers gemaakt van duurzame materialen zoals bamboe en maïs. Gasten zoeken steeds vaker naar duurzame opties. Print jouw logo op je verpakking: een extra marketingtool.

Bestel Debic kookroom culinaire direct of bezoek uw dichtstbijzijnde vestiging