Cartier Olijven

Cartier Saada

Sinds 1948 is Cartier Saada gespecialiseerd in groenten en fruit in blik. Het bedrijf, gevestigd in Marrakesh, maakt kwaliteitsproducten voor de delicatessenzaak. Door professionals wordt de hoogste kwaliteit geselecteerd voor de beste producties van groenten en fruit. Deze wordt met zorg geplukt, gesorteerd en geconserveerd, zodat de smaak en natuurlijke aroma’s behouden worden. De benadering van totale kwaliteit, opgelegd aan alle activiteiten, van productie tot presentatie op het verkooppunt, zorgt voor de beste kwaliteit van producten en diensten die in staat zijn om aan de verwachtingen van de veeleisende en prestigieuze klanten te voldoen.

In de keizerlijke stad uit Marrakesh, te midden van palmbomen en fruitbomen, heeft Cartier Saada de afgelopen 70 jaar een traditie van kwaliteit opgebouwd, niet alleen van product maar ook van service. In dit opzicht, en verlangend om een hoger kwaliteitsniveau te behouden, is het bedrijf uitgerust met een zeer moderne productiesite, met de nieuwste en meest efficiënte productieapparatuur die voldoet aan de meest veeleisende internationale normen. Met een schat aan kennis en ervaring die is opgebouwd, is Cartier Saada uitgegroeid tot een van de grootste Marokkaanse exporteurs van ingeblikte olijven.

Cartier Saada olijven zijn beschikbaar in verschillende verpakkingen om aan ieders vraag te kunnen voldoen, voor zowel warme als koude bereidingen. En natuurlijk ook heerlijk voor bij de borrel!

Cartier Olijven

Bekijk assortiment:

Cartier Olijven
 
Cartier Olijven