Everleaf

Everleaf is een non-alcoholisch aperitief, dat is ontwikkeld door Paul Mathew; natuurbeschermingsbioloog, bartender en eigenaar van Hide Bar in Londen. Deze bitterzoete alcoholvrije spirit wordt gemaakt met behulp van 18 verschillende planten en botanicals, die allemaal op duurzame en verantwoordelijke wijze worden verkregen. Met de creatie van Everleaf brengt Mathew twee werelden samen en balanceert hij zijn passie voor heerlijke dranken en gastvrijheid met zijn liefde voor de natuur.

De goudgele kleur dankt Everleaf aan saffraan en de drank heeft, door het gebruik van gentiaan, een licht bitter palet. De Iris en oranjebloesem zorgen voor aardse en bloemige tonen en de cassia geeft een kruidig en warm mondgevoel. Everleaf onderscheidt zich van andere non-alcoholische dranken door haar volle textuur, die zij mede dankzij de Aziatische Voodoolelie verkrijgt.

Everleaf is multidimensionaal en kan op uiteenlopende manieren worden ingezet. Puur en met ijs, smaakt dit aperitief naar een bitterzoete Negroni. Maar in een Spritz, met premium tonic en gegarneerd met een schijfje sinaasappel, komen de bijzondere kenmerken van Everleaf ook prachtig naar voren.

Onze klanten aan het woord


Serveersuggestie

Creëer Everleaf Spritz nu zelf:

Onze klanten aan het woord

Everleaf Spritz
50ml Everleaf
150ml 1724 Tonic Water
Glas: Wijnglas
Garnering: schijfje (gedroogde) sinaasappel Methode: Schenk 50ml Everleaf in een wijnglas. Vul het glas helemaal vol met ijs en top af met de tonic. Roer de cocktail rustig. Maak de Everleaf Spritz af met een schijfje (gedroogde) sinaasappel.

Ontdek meer op everleafdrinks.com