Asian Kitchen Essentials

Met onze vier basissauzen Ketjap Manis, Soja-, Oester en Vissaus heeft u de complete cleane basis voor de Aziatische en Fusion keuken. Een complete range maar daarin ook twee glutenvrije en biologische varianten.

De vier sauzen van de nieuwe lijn vormen de basis voor Asian en Fusion Cooking. Stuk voor stuk onmisbare basisingrediënten voor Chinese, Thaise, Vietnamese, Maleisische, Indonesische en Japanse gerechten. Natuurlijke, heerlijke smaakmakers mét umami-effect. Umami is Japans voor ‘heerlijke smaak’ en staat naast bitter, zuur, zoet en zout bekend als vijfde basissmaak. Met umami geef je als food professional diepgang aan je gerechten. De intens hartige smaak smaakt naar meer. Je gasten een unieke ervaring meegeven zonder consessies te doen aan de authentieke Aziatische smaak? Go-Umami, Go-Natural, Go-Tan.

De toepassingen van de Asian Kitchen Essentials zijn legio. De sauzen geven smaak aan soepen, vlees, groenten, zeevruchten, noedels, rijst en fingerfood als saté, loempia’s, sushi of dim sum. Gebruik Sojasaus als marinade voor de zalm of als dressing bij een salade en de Vissaus als finishing touch van roerbakgroenten. Of giet een scheutje Ketjap Manis over de tofu of Oestersaus over gewokte biefstukreepjes. Delicious! Chefs kunnen er mee koken, wokken, marineren, grillen, bedruipen en glaceren en de sauzen zijn geschikt als dip- en tafelsaus.

Clean label

De hele range Asian Kitchen Essentials is volledig clean label. Waar nodig biologisch en glutenvrij, maar altijd met een pure receptuur zonder toevoegingen. De sauzen zijn 100% natuurlijk en dus:
• Zonder conserveermiddelen
• Zonder toegevoegde smaakversterkers
• Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen
• Zonder gemodificeerd zetmeel

Bestel direct of bezoek uw dichtstbijzijnde vestiging: