Ontdek de nummer 1. Chilisauzen van Europa

Verfijnde ingrediënten

De beste chilisaus? Die wordt gemaakt door Go-Tan. Het succes van deze sauzen ligt in het geheim van onze specerijen, die de sauzen een subtiele en evenwichtige smaak geven. Onze chilisauzen zijn gemaakt van rode pepers en kruiden. We voegen bovendien geen kunstmatige kleur- of zoetstoffen toe.

Original Sweet Chilli Sauce

Onze Original Sweet Chilli Sauce is zoet, heeft een fijne structuur en bevat geen knoflook of grove peperzaadjes Deze Chilli Sauce wordt ook wel beschreven als de ‘’Aziatische Ketchup’’. Verpakt in een handig doseerbare knijpfles, maar ook vegetarisch en geschikt voor een glutenvrij dieet.

Sriracha

Sriracha is een gladde, pittige chilisaus met knoflook en azijn. De uitgebalanceerde smaak wordt goed ontvangen door een breed publiek. Verkrijgbaar in een gemakkelijk te doseren plastic knijpfles.

SRIRACHA SAUS
5,60 3,25

per fles

CHILLISAUS ZOET GO TAN 1250GR
5,15 3,25

per fles

SRIRACHA SAUS SMOKEY
5,80 3,25

per fles

Geef gerechten een Aziatisch tintje

Go-Tan chilisauzen zijn voor oneindig veel toepassingen te gebruiken:
1. Salade dressing
Meng 1 deel olie, 2 delen Go-Tan Sweet Chilli Sauce en 1 deel limoen- of citroensap en breng op smaak met verse knoflook.
2. Romige chiligarnalen
Verhit boter, 2 teentjes knoflook en garnalen en wok deze voor ca. 2 minuten. Voeg 50 ml kookwijn, 3 el Go-Tan Sweet Chilli Sauce en 125 ml creme fraîche toe. Wok het geheel voor ca. 2 minuten en garneer het geheel met bieslook.
3. Pittige kip
Marineer kip met 1 deel Go-Tan Sriracha en 3 delen Ketjap Manis. Bak in de kip in de oven of in de pan en serveer met een beetje extra Sriracha.
4. Pittige pastasaus
Roer wat Go-Tan Sriracha door je pasta aan het einde van bereiding voor wat meer pit in je pasta!


Kokosmelk

Go-Tan kokosmelk is een hoogwaardig product zonder toevoegingen! Met een vetpercentage van 18% is deze kokosmelk heerlijk vol van smaak. De kokosmelk is verpakt in een handige tetra pack en daardoor kant-en-klaar voor gebruik. Kokosmelk heeft vele toepassingsmogelijkheden, geschikt voor zowel zoet of hartig en koud of warm.

Asian Naturals
Go-Tan kokosmelk is geheel Asian Naturals, puur natuur en:
• Zonder conserveermiddelen;
• Zonder toegevoegde smaakversterkers;
• Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen;
• Zonder gemodificeerd zetmeel.

KOKOSMELK BIOLOGISCH
1,85 1,25

per blik

KOKOSMELK

Kokosmelk

Go-tan

4,40 2,75

per pak