Go-Tan chilisauzen

Go-Tan

Ontdek de nummer 1. chilisauzen van Europa

De beste chilisaus? Die wordt gemaakt door Go-Tan. Het succes van deze sauzen ligt in het geheim van onze specerijen, die de sauzen een subtiele en evenwichtige smaak geven. Onze chilisauzen zijn gemaakt met eigen verse rode pepers, volgens familierecept. Bovendien voegen we geen kunstmatige kleur- of zoetstoffen toe!


Original Sweet Chilli Sauce
Go-Tan Sweet Chilli Sauce Original is een heerlijke zoete chilisaus zonder knoflook of grove peperzaadjes. De perfecte smaakbalans tussen zoet en pittig zorgt ervoor dat de chilisaus ook wel beschreven wordt als de ‘Aziatische Ketchup’. Onze Original Chilli Sauce is het resultaat van een verfijnde receptuur: precies de juiste pittigheid, zoet en fruitig, enkel door gebruik van pure ingrediënten.

De chilisaus is vegetarisch, geschikt voor een glutenvrij dieet en is verkrijgbaar in een handig doseerbare knijpfles!

Sriracha
Go-Tan Sriracha is een lekker pittige chilisaus met een perfecte smaakbalans door het gebruik van eigen rode pepers, knoflook en azijn. Het is dan ook niet voor niks de nummer 1 Sriracha in Europa. Naast de succesvolle Sriracha heeft Go-Tan ook een Smokey Sriracha; gebaseerd op de populaire Sriracha, maar met een rooksmaak voor extra dimensie.

Sriracha is vegetarisch en verkrijgbaar in een gemakkelijk te doseren plastic knijpfles!

Geef je gerecht een Aziatisch tintje
Go-Tan chilisauzen zijn voor oneindig veel toepassingen te gebruiken:

 1. Salade dressing
  Meng 1 deel olie, 2 delen Go-Tan Sweet Chilli Sauce en 1 deel limoen- of citroensap en breng op smaak met verse knoflook.
 2. Romige chiligarnalen
  Verhit boter, 2 teentjes knoflook en garnalen en wok deze voor ca. 2 minuten. Voeg 50 ml kookwijn, 3 el Go-Tan Sweet Chilli Sauce en 125 ml creme fraîche toe. Wok het geheel voor ca. 2 minuten en garneer het geheel met bieslook.
 3. Pittige kip
  Marineer kip met 1 deel Go-Tan Sriracha en 3 delen Ketjap Manis. Bak in de kip in de oven of in de pan en serveer met een beetje extra Sriracha.
 4. Pittige pastasaus
  Roer wat Go-Tan Sriracha door je pasta aan het einde van bereiding voor wat meer pit in je pasta!

Geïnteresseerd? Bestel direct:

BBQ SAUS KOREAN
5,20

per fles 1000 milliliter