hea_pro_radler.jpg

Grolsch zomerbieren

Elk seizoen komt met z’n eigen karakter, net als de karaktervolle speciaalbieren van Grolsch. Bjivoorbeeld van de Klassieke smaak van Grolsch Blond of de volle en frisse smaak van Grolsch Weizen. In de zomer zijn frisse smaken en zeer welkome dorstlesser, geniet van Grolsch Radler 0.0%. De perfecte dorstlesser voor elk moment. Liever een beetje Italiaanse flair? Kies dan voor Peroni Nastro Azzuro of Peroni Chill en haal Italië in huis.
 

GROLSCH KLASSIEKE BLOND - 6,7%

Grolsch Klassieke Blond is gebrouwen met water, mout, hop en een speciale Belgische abdijgist. Dit samenspel van ingrediënten geeft het bier een licht bloemige geur en een subtiel bittere smaak.

Grolsch Klassieke Blond

Puur Weizen

GROLSCH PUUR WEIZEN - 5,1%

Puur Weizen is een natuurtroebel tarwebier gebrouwen volgens het Reinheitsgebot. Puur water uit eigen bron, originele Duitse gist en speciaal voor Grolsch geselecteerde tarwemout zorgen voor de volfrisse weizensmaak en de karakteristieke geuren van kruidnagel en fruit. Gekroond tot beste Weizen bier ter wereld.

GROLSCH 0.0% RADLER CITROEN - 0,0%

Echt, echt, echt! Dat is Grolsch 0.0% Radler Citroen. Echt gebrouwen van zorgvuldig selecteerde ingrediënten en ons sprankelende bronwater. Daarna gemixt met echt vruchtensap door onze meesterbrouwers. Dit alcoholvrije drankje is licht-zoet en echt fris van smaak. Voor ieder moment van de dag.

Grolsch 0.0% Radler Citroen

Peroni

PERONI CHILL LEMON - 2,0%

Peroni Chill Lemon bevat lichte moutnotities en heeft een fris karakter, door de toevoeging van citroensap. Zowel het mout als de citroenen zijn van 100% Italiaanse afkomst. In Birra Peroni Chill Lemon proef en ruik je de geur van vers gesneden citroen is. Een heerlijke, kwalitatieve dorstlesser.

PERONI LIBERA - 0,0%

Peroni Libera (0,0%) is een alcoholvrij bier uitkomstig uit Italië, wat door een zeer geavanceerd brouwproces en de hoge kwaliteit van de ingredienten, dezelfde verfrissende smaak en een onmiskenbaar vleugje Italiaanse stijl levert als Peroni Nastro Azzurro


Bestel direct of bezoek uw dichtstbijzijnde vestiging