Grolsch Volle Dubbel

Grolsch Volle Dubbel is gebrouwen met vier soorten mout. De toevoeging van donkere mout geeft het bier een milde karamelgeur en een intens volle smaak.

Door de intens volle smaak past Grolsch Dubbel goed bij wildschotels, biefstuk en pure chocolade.

GROLSCH VOLLE DUBBEL 45CL
36,75 29,95

per krat

Grolsch Kruidige Tripel

De Grolsch Tripel is gebrouwen met kardemom, koriander en citroengras. De toevoeging van deze kruiden geven de Grolsch Tripel een onderscheidend karakter en een frisse smaak.

De Grolsch Tripel past door zijn kruidige, frisse smaak perfect bij rijpe kazen, gezouten noten en Indische en Thaise gerechten.

GROLSCH KRUIDIGE TRIPEL 45CL
36,75 29,95

per krat

Grimbergen Dubbel

De Grimbergen Dubbel is een zoetbitter bier met veel volheid en toetsen van karamel. Het is een heel bier met dubbele gisting. De mengeling van verschillende moutsoorten geeft Grimbergen Dubbel de typisch dieprode “Bourgogne” kleur.

Het karamel-karakter van dit bier zorgt voor een perfecte combinatie met gerechten van wild zoals wildpeper van haas of hert, maar ook bij diverse noten, falafel, blauwader kazen of komijnekaas.

GRIMBERGEN DUBBEL 33CL
29,30 19,50

per krat

Grimbergen Tripel

Grimbergen Tripel heeft een bitter-zoete, pittige en uiterst volronde smaak. De typische pittige tripelsmaak ontstaat door de blonde kandijsuiker en de subtiele mengeling van zachte en bittere hopsoorten. Door nagisting op de fles wordt het smaakboeket een perfecte harmonie.

De volronde maar pittige smaak van dit bier past perfect bij gerechten met een pittig karakter zoals gegrilde kip of eend, gegrilde snoekbaars of zeewolf, maar ook bij een biefstuk. Tevens smaakt de Grimbergen Tripel erg goed bij gefrituurde snacks of guacamole met nachochips.

GRIMBERGEN TRIPEL 33CL
32,95 19,50

per krat

Grolsch Herfstbok

Grolsch Rijke Herfstbok is een karaktervol bier met een stevige smaak en een robijnrode kleur. Bij het proeven gaat alle aandacht uit naar het aroma van kruiden, kaneel, rozijnen en een vleugje bosbessen.

Grolsch Herfstbok past met zijn zachtzoete smaak goed bij stamppotten, stoofpotten, wildschotels en rosé gebakken of gegrild rund als biefstuk, ribeye of tournedos, maar ook bij kaasfondue, walnoten, falafel en quiche met paddenstoelen.

GROLSCH HERFSTBOK 30CL
5,50 4,50

per pak

Grolsch Herfstbok

Proef het seizoen, proef karakter