Hekos introduceert:

Traditionele spekkoek om je vingers bij af te likken

Al ruim 40 jaar is Hekos Oriental Food toonaangevend als het gaat om de productie van traditionele ronde spekkoek. Laagje voor laagje wordt deze Indonesische delicatesse gebakken. De traditionele wijze van vervaardigen, de specifieke kruiden en authentieke ingrediënten maken de spekkoek smaakvol en lekker smeuïg.

Naast de originele spekkoeken blijft Hekos nieuwe smaken bedenken. Het assortiment spekkoek bestaat nu uit vijf smaken.

Spekkoek Chocolade

Spekkoek Chocolade

De nieuwste smaak in het assortiment van Hekos is de Spekkoek Chocolade. De Spekkoek Chocolade heeft een romige smeuïge chocolade smaak met een vleugje vanille. De laagjes van de Spekkoek zijn in 2 kleuren opgebouwd: vanille wit en chocolade donkerbruin. Chocoladeliefhebbers kunnen hun hart ophalen.

Spekkoek Pandan

Spekkoek Pandan

Bij uw high tea, grand dessert, koffie of Indische rijssttafel mag de spekkoek Pandan niet ontbreken. Het Pandan extract geeft de spekkoek een zoete nootachtige smaak.

Tip: iets lekkers voor bij de coffee-to-go

Verwen uw klanten met onze spekkoekpuntjes voor bij de coffee to go! Apart verpakt in puntjes van 55 gram. Ideaal als snack bij de coffee-to-go. Een extra drukke dag? Geen probleem! De spekkoek wordt diepvries geleverd. Zo kunt u eenvoudig naar vraag ontdooien.
De spekkoekpuntjes zijn verkrijgbaar in de smaken original en pandan.
Spekkoek Original

Spekkoek Original

De Spekkoek Original dankt zijn unieke smaak aan de toevoeging van o.a. kaneel en kardemom. Net als de andere spekkoeken is de Spekkoek Original lang houdbaar mits bevroren bij -18◦ C. Na ontdooiing van het product is het in de koelkast (7◦ C) 10 dagen houdbaar.

Spekkoek Banaan

Spekkoek Banaan

De Spekkoek Banaan van Hekos is een Indonesische delicatesse met een moderne twist. De heerlijke, zachte banaansmaak maakt deze spekkoek ideaal om te serveren bij de koffie, high tea of rijsttafel.

Spekkoek Rum

Spekkoek Rum

Alle spekkoeken van Hekos zijn lekker zacht en smeuïg, maar de spekkoek rum onderscheidt zich zeker in smaak. Aan deze spekkoek is een vleugje van de Jamaicaanse rum toegevoegd, wat zorgt voor de krachtige, unieke smaak.


Wist u dat u spekkoek ook goed kan serveren als garnituur bij cocktails? Of met een paar bolletjes ijs als dessert? Hekos wil haar klanten adviseren en inspireren. Dit doen ze door onder meer goed te luisteren naar de wensen van de klant en door boven op de ontwikkelingen in de foodindustrie te zitten.

Volg Hekos Oriental Food op Facebook, Instagram en LinkedIn voor het laatste nieuws en de beste serveersuggesties of neem een kijkje bij de receptinspiratie op de website.

Over Hekos Oriental Food

Hekos is al ruim 4 decennia toonaangevend als het gaat om de productie van Oosterse vriesverse snacks, exclusief fingerfood en de originele Spekkoek. Het succes berust op vier pijlers: puur, gezondheid, gemak en kwaliteit.

Geïnspireerd door recepten uit verschillende Aziatische landen produceren we, onder BRC-certificaat (level 8AA), een uniek assortiment convenience fingerfood producten en Spekkoek op onze eigen productielocatie in Broek op Langedijk.