Hoppe koekjes

DE LEKKERE EN VERANTWOORDE KOEKJES VAN HOPPE

Uw gasten hebben steeds meer behoefte aan gezonde variatie, maar willen tegelijkertijd genieten. Hier kiezen ze zeker voor op verwenmomenten, zoals het buitenshuis drinken van een kop (speciaal)koffie of thee. Hoppe, bekend van de ‘cadeautjes’ bij de koffie en thee, speelt in op deze behoefte.

Natuurlijk Lekker

Natuurlijk Lekker is een koekjesmix gemaakt van 100% haver, 100% zonnebloemolie en gezoet met honing en rietsuiker. Een heerlijke traktatie bij de koffie en thee met 30% minder vet en 40% minder suiker dan traditionele koekjes.De koekjesmix bestaat uit vier varianten die perfect matchen met de smaaktonen van koffie en thee: Cranberry, Koekkruiden, Cacaonibs en Kokos. Ook de moderne verpakking spreekt veel mensen tot de verbeelding.

Fairtrade

Naast de gezondere koekjes heeft Hoppe ook de (h)eerlijke Fairtrade serie. Hierin vindt u vier verschillende koekjes gebakken met de allerbeste Fairtrade ingrediënten. U heeft de keuze uit een monodoos met het Fairtrade Koffiekoekje of een mixdoos met de vier soorten: Koffiekoekje, Kaneelkoekje, Marmorkoekje en Allerhande.

Bestel nu zelf uw Natuurlijk Lekker of Fairtrade koekjes: