La BIO IDEA

Al 25 meer dan jaar verzamelt La Bio Idea op Sicilië en in de rest van Italië biologische producten van hoge kwaliteit. Traditie en vakmanschap staan hierbij hoog in het vaandel en dat proeft u terug in de producten

LBI_beans_and_pesto_Hanos.jpg

25203610 | La BIO IDEA Kidney Bonen

Even opwarmen voor de warme maaltijd, uitstekend als vulling voor wrap in een picante saus bijvoorbeeld, of voor chili con carne, maar deze bonen zijn ook koud te gebruiken voor in salades.

25203629 | Kikkererwten

De kikkererwt werd 8000 jaar geleden al geteeld in Anatolië, Turkije. Deze peulvrucht bevat veel vezels, ijzer en eiwitten en is zeer smaakvol. Bekende gerechten die met kikkererwten kunnen worden gemaakt zijn falafel en hummus.

25212340 | La BIO IDEA Pesto Genovesa

Biologische Peseto Genovese. Voor deze traditionele pesto Genovese worden verse kruiden, knoflook, noten en kaas fijn gesneden en met olie vermengd.

25202997 | La BIO IDEA Tomatenstukjes

De tomaten van La BIO IDEA worden geteeld in Midden-Italië. Hier zorgt de mediterrane zon samen met de zeewind voor het perfecte microklimaat voor de tomatenteelt. In deze streek werkt La BIO IDEA al bijna 30 jaar samen met de familie Simonetti. Binnen 24 uur worden ze verwerkt tot bijvoorbeeld La BIO IDEA tomatenstukjes of passata..

25202951 | La BIO IDEA Passata

Het Italiaanse woord 'passata' betekent eigenlijk gezeefd. La BIO IDEA Passata is gemaakt van zon-gerijpte Italiaanse tomaten. Wanneer ze optimaal gerijpt zijn, worden ze geplukt en meteen naar de La BIO IDEA fabriek gebracht om gesorteerd, gezeefd, gestereliseerd en gebotteld te worden. Passata is de ideale basis voor tomatensaus of soep.

LBI_tomaat_Hanos.jpg

Ontdek het assortiment

Benieuwd naar het assortiment La Bio IDEA bij HANOS? Klik dan op onderstaande button om het aanbod te bekijken.

Ontdek het assortiment