Licor 43

Maak kennis met Licor 43 Original, Baristo & Horchata

Licor43

Licor 43 Original

De Spaanse likeur met 43 geheime ingrediënten die samen een unieke smaak opleveren. Onder meer het sap van citrus en andere vruchten en extracten van aromatische planten, zoals vanille, geven de Spaanse likeur haar ondefinieerbare geur en smaak. Tot op de dag van vandaag kent niemand het eeuwenoude recept en wordt de likeur uitsluitend in het Spaanse Cartagena geproduceerd.

LICOR 43

Licor 43

Licor 43

Het eigenzinnige karakter maakt Licor 43 heerlijk om puur te drinken of om mee te variëren, in een frisse mix of verrassende cocktail zoals de Balón 43 en Sangria 43.

Licor 43 inspiratie

BALÓN 43

  • 35 ml Licor 43 Original 100 ml
  • Bruisend water
  • Sap van een halve citroen
  • Ijsklontjes
  • Garnering: Citroen- en sinaasappelschijfjes

Schenk 100 ml bruisend water in een glas gevuld met ijs. Voeg 35 ml Licor 43 Original en het sap van een halve citroen toe en roer goed door. Garneer met een schijfje citroen en een half sinaasappelschijfje.

Licor 43 inspiratie

LICOR 43 WINTER SANGRIA

  • 200 ml Licor 43 Original
  • 400 ml Rode wijn
  • 50 ml Citroensap
  • 50 ml Kaneelsiroop
  • 300 ml Troebele appelsap
  • Sinaasappel, kaneel, kruidnagel (eventueel nootmuskaat)

Bereiding: Schenk alle ingrediënten in een pan en verwarm de Licor 43 Sangria langzaam, laat het niet koken. Voeg op het laatste moment alle garnituren toe. Zorg ervoor dat elk glas voorzien is van een sinaasappelschijfje.

Licor 43 inspiratie

SANGRIA 43 ROSE

  • 125 ml Licor 43 Original
  • 40 ml Bols Strawberry Appel
  • 250 ml fruitige rosé
  • 250 ml bitter lemon
  • Garnering: Grapefruit en munt

Vul de kan voor 1/3 met ijsblokjes en voeg het gesneden fruit toe. Voeg de Licor 43 Original, Bols Strawberry, rosé en bitter lemon toe Roer het goed door en garneer het met de grapefruit en munt.

key visual zonder tekst en logo-747.jpg

Licor 43 Baristo

Licor 43 Baristo is een melange van Licor 43 Original met zeldzame exotische koffiebonen uit de Canarische eilanden. Vers geroosterde koffiebonen samen met rijp fruit, citrus en vanilletonen geven Licor 43 Baristo een harmonieuse, elegante en rijke smaak. De naam Bairsto is een eerbetoon aan het vakmanschap van de Barista; een expert op het gebied van koffie.

Licor 43 Horchata

Licor 43 Horchata

Licor 43 Horchata is een fusie van Licor 43 Original en traditionele Horchata uit Valencia: een lichte en zijdezachte Spaanse likeur met een verfijnde mediterrane smaak van aardamandel, kaneel en citrus. Licor 43 Horchata is nu lactosevrij en 100% vegan!