Lipton

Lipton Ice Tea helpt graag mee met een frisse & zonnige start als de terrassen binnenkort weer open mogen

Profiteer nu van onze 3 + 1 actie geldig op alle horecaformaten

Green tea, green planet Waste isn’t waste, until we waste it. Daarom werkt Lipton Ice Tea voortdurend aan de verbetering en verduurzaming van onze producten. De komende jaren willen wij nóg meer mensen laten genieten van onze lekkere ice tea en tegelijkertijd liever zijn voor de aarde.

Lipton
Lipton

100% recyclebaar & Duurzame herkomst

Wij werken met 100% duurzaam geteelde thee, gecertificeerd door Rainforest Alliance. Hiermee is de herkomst duidelijk en kunnen wij goede arbeidsomstandigheden op de plantages garanderen.

Vanaf 2020 zijn alle plastic flessen van Lipton Ice Tea gemaakt van 100% gerecycled plastic en volledig recyclebaar! Door gebruik te maken van gerecycled materiaal (RPET), zorgt Lipton Ice Tea ervoor dat geen nieuw plastic in de wereld bijkomt. Bovendien vermindert het de CO2 uitstoot met meer dan 40%. En door de flesjes recyclebaar te maken, eindigen lege flesjes niet meer als afval maar als grondstof voor nieuwe flesjes. Lipton Ice Tea heeft als ambitie om een volledig circulair merk te worden. Afgelopen jaar hebben wij de eerste stap in deze richting gezet. Het is duidelijk dat wij dit niet zonder onze klanten, retailers en consumenten hadden gekund. Everything is better, when together! .

Premium drinks, premium glaswerk

Premium glaswerk geeft meer beleving aan een drankje. Stevig, fraai en op maat gemaakt glaswerk – zoals het Lipton Ice Tea perfect serve glas – maakt de presentatie compleet. Daarnaast gebruiken we sinds 2019 geen single use plastic meer in onze POS-materialen. In plaats daarvan gebruiken we gerecycled materiaal en materiaal dat vaker te gebruiken is.

Lipton

Deelnemende producten: