1036_Hanos-banner_1380x350.jpg

Lipton Ice Tea

Lipton Ice Tea is al ruim 25 jaar in Nederland, sinds 1993. Toen introduceerde wij Lipton Ice Tea Sparkling, gekend en geliefd om de iconische perfect serve. Als pionier in de frisdrankmarkt heeft Lipton de Ice Tea categorie ontwikkeld tot een sterk groeisegment en is Lipton Ice Tea uitgegroeid tot terrasdrank nummer 1.

Lipton Ice Tea heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Alle Lipton Ice Tea varianten gebruiken 100% Rainforest Alliance Certified verbouwde thee. Wist u dat Lipton het enige grote theemerk ter wereld is met haar eigen theevelden? Kericho in Kenia is onze grootste plantage waar 16.000 mensen werken. Zij en hun gezinnen worden voorzien van eerlijke arbeidsvoorwaarden.

Naast duurzaamheid is ook het terugdringen van suikergehalte in onze producten een belangrijke pijler. Lipton Ice Tea bevat 45% minder suiker dan de meest gedronken frisdranken in Nederland. Het hele assortiment van Lipton Ice Tea heeft een lage calorische waarde en met maximaal 20 kcal per 100ml biedt Lipton een verantwoorde keus binnen de frisdrankcategorie. De komende jaren blijft Lipton Ice Tea investeren in smaken, verpakkingen en duurzaamheid om de Ice Tea categorie verder te laten ontwikkelen.

Bestel Lipton Ice Tea hier: