London Essence

London Essence Pink Grapefruit Crafted Soda

De unieke Pink Grapefruit Crafted Soda is fris, fruitig en sprankelend, en is een perfect samengestelde en gelaagde mix van aromatische citrus en smaakvolle, hartige ondertonen. De friszure roze grapefruit combineert meesterlijk met het aromatische distillaat van limoenblad voor een frisse, groene kruidentoets en een zuivere, verfrissende afdronk. Deze perfect uitgebalanceerde en echt dorstlessende soda verheft premium Tequila, Vodka en Rum op heerlijke wijze tot een waarlijk elegante en smaakvolle drinkervaring.

London Essence Pink Grapefruit
 

Deze vakkundig gemaakte soda is ontworpen om tal van klassieke cocktails en mocktails te verrijken, van de charismatische Paloma tot de verfrissende Mojito. Til de sterke drank van uw keuze moeiteloos naar een hoger niveau. Dankzij het uitgesproken smaakprofiel presteert deze soda ook spectaculair goed als frisdrank. Serveer met grote ijsblokken en garneer met een vleugje limoenschil voor een heerlijk geurende afdronk.
Luxueus, en toch licht en caloriearm: onze Pink Grapefruit Crafted Soda mag niet ontbreken in uw koelkast.The London Essence Company

The London Essence Company

Het verhaal van ‘The London Essence’ begint al in 1896, aan de oever van de Theems, hier ontwikkelden ze essences voor de beste parfumhuizen van de stad. Deze rijke geschiedenis heeft hen gevormd tot de experts van vandaag. Nu ontwikkelen ze luxeuze dranken met behulp van moderne distillatietechnieken. Dit resulteert in aromatische mixers met een eigentijds randje. De dranken zijn de ideale begeleider van sterke dranken, maar vormen ook op zich een heerlijk aperitief.

Verfijnde mixers, licht en caloriearm

The London Essence Company biedt een range van uitgebalanceerde, caloriearme premium mixers: tonics, gingers en soda’s. De verfijnde mixers worden gemaakt van de beste botanicals, pure ingrediënten en drie keer gefilterd water. Ze hebben een unieke aromatische smaak, zijn subtiel licht en caloriearm (max. 20 calorieën per 100 ml).


Ontdek meer uit het London Essence-assortiment:

Good taste gets noticed

The London Essence Company is de officiële mixers partner van The World’s 50 Best Bars en is in een groot aantal van ‘s werelds beste cocktailbars verkrijgbaar.

The London Essence Company


Recepten met London Essence

Met de mixers van London Essence maakt u mooie recepten om uw gasten mee te verrassen. Wij geven u een aantal voorbeelden.