Header McChain friet bezorgen

Ontdek de oplossingen voor de perfecte bezorging!

Let’s Go… bezorging is booming!

In vele steden en dorpen is het straatbeeld van maaltijdbezorgers uiterst normaal geworden. Bezorgplatforms vergroten de keuze en het gemak, waarbij de klant kan bestellen bij een groot aantal outlets met één enkele klik op zijn mobiele telefoon. Er is alleen een grote uitdaging voor de ondernemer: frites is een lastig product om kwalitatief goed te laten bezorgen. McCain heeft nu de oplossing!

Bezorgen zonder zorgen

Ondernemers hebben een uitdaging: een ultiem verwenmoment creëren, altijd en overal. Frites is de held van elke bestelling en dus moet het altijd goed zijn. Koude en slappe frites wordt niet geaccepteerd. Frites met een onzichtbare coating bieden de ultieme oplossing. De coating is een extra zetmeel laagje wat ervoor zorgt dat de frites langer warm en krokant blijft. Het zorgt voor een ‘vers-uit-de-frituur’ beleving, zelfs na 20 minuten in een afgesloten zak! Met deze garantie laat de frites zich nu perfect bezorgen en dat zorgt voor een glimlach bij elke klant. Want frites is feest, dus het is tijd om thuis te genieten van heerlijke krokante frites! Het is tijd voor StayCrisp! Ondernemers moeten nog wel wennen aan het idee, frites serveren met een coating. Echter, StayCrisp is de oplossing voor de toekomst, ondernemers verkleinen de zorgen van negatieve reacties. Het zorgt juist voor positieve online reviews, extra loyale klanten en dus een succesvolle business.

Friet McChain
Friet McChain

Bezorgen met perfectie

De praktijk leert dat veel ondernemers starten met een bezorgservice om kansen te benutten van additionele inkomsten. Tot op heden is de kwaliteit van de frites leidend om te bepalen welk bezorggebied bediend kan worden. Blijft de kwaliteit van de huidige frites maar 8 minuten gewaarborgd, dan zal een ondernemer niet snel een bestelling aannemen buiten deze zone. Daarmee is het risico op een slechte review te groot. De oplossing met StayCrisp biedt de ondernemer de mogelijkheid om zijn bezorggebied uit te breiden , de frites blijft tot 20 minuten warm en krokant, of juist verder te intensiveren omdat meerdere bestellingen gecombineerd kunnen worden. Op deze manier kunnen meer huishoudens bereikt worden en groeit de potentiele extra omzet.

McCain ondersteunt ondernemers met een speciale app met een omzetcalculator. De app is verbonden met een database met het aantal huishoudens in Nederland. Op basis van de GPS-locatie en de keuze voor een specifiek product (gekoppeld aan holding time in minuten), berekent de app wat het potentieel aantal huishoudens is die een ondernemer kan bedienen (de olievlek op de kaart). Tegelijkertijd wordt de potentiele omzet berekent op basis van beschikbare data omtrent gemiddelde bestedingen. Op het moment dat een ondernemer in staat is om 10% van zijn potentieel te benutten, gaat het op jaarbasis al gauw over heel veel geld.

Bezorgen van onderscheid

Verras en verleid klanten met producten met een hogere marge en die de bezorgservice winstgevender maken. Denk aan innovatieve aardappelspecialiteiten met een coating, zoals Crispers en Fry’n Dip Skin On. Creëer een speciale bezorgaanbieding, zodat het door klanten gemakkelijk besteld kan worden. Dat zorgt voor extra onderscheidend vermogen.

Bestel uw McCain friet direct:

CRISPERS SKIN-ON V CUT
6,20 4,75

per zak

Actie
FRITES STAY CRISP 3/8 9MM
5,80 4,25

per zak

Actie