header McCain.jpg

De laatste innovatie: Fry’n Dip Skin On !

Verrassend product

Fry’n Dip Skin On zijn coated U-vormige frites met schil. De toevoeging van een ondoorzichtige coating maakt dat dit product echt uniek in de markt is. Het blijft langer warm en krokant, zodat tijdens het hele gerecht een kwalitatief goed product op tafel blijft. Fry’n Dip Skin On is verleidend, trendy en uniek. Een chefkok kan eindeloos variëren om zijn gasten een nieuwe eetervaring te geven.

Friet McChain

Extra beleving

Een originele vorm die opvalt, de schil die de indruk wekt van een natuurlijk en trendy product en een unieke friteservaring, tussen extra knapperigheid en een smeuïge binnenkant: door al die criteria samen wordt dit meer dan een bijgerecht. Fry’n Dip Skin On is een product met een hoge toegevoegde waarde waarmee de beleving van het gerecht sterk wordt verbeterd.

Fry’n Dip Skin On is breed inzetbaar. Zowel als menu item, additioneel bijgerecht of tapas kan dit product ingezet worden. Dit is ideaal voor een chefkok, met de aankoop van 1 product kunnen meerdere eetmomenten worden ingevuld.

Doelgroep

Fry’n Dip Skin On is voor een brede doelgroep binnen casual dining een aantrekkelijk product. Vooral restaurants die een focus op burgers en vleesgerechten (grill & steak) hebben, zullen met Fry’n Dip Skin On meer waarde toevoegen aan het menu. Doordat Fry’n Dip Skin On een coating heeft is dit product ook zeer geschikt voor bezorging! Door de stijgende vraag naar onderscheidende specialiteiten is Fry’n Dip Skin On een gamechanger binnen de aardappelcategorie. Met dit product is een chefkok klaar voor de toekomst!

 

Tip van McCain:

Serveer dit product in apart servies! Dit versterkt de beleving van het totale gerecht. McCain komt zelf met serveersuggesties, uiteraard om chefkoks de juiste oplossing te bieden. Laat u inspireren!

De voordelen van McCain Fry’n Dip Skin On friet

 • STERKE VISUELE AANTREKKINGSKRACHT
  door de U-vorm en de schil
 • EXTRA KNAPPERIG
  door de onzichtbare coating
 • HOOG RENDEMENT
  door de speciale vorm wat leidt tot extra porties
 • EXTRA BELEVING 
  door beter behoud van temperatuur

Klaar om te dippen?

Fry’n Dip Skin On is uitermate geschikt voor meerdere eetmomenten. Ideaal als bijgerecht bij vlees- en visgerechten, maar door de speciale U-vorm is dit product ook zeer geschikt om te dippen. In combinatie met een heerlijke huisgemaakte saus is het ultiem genieten! .

Bestel uw McCain Fry’n Dip Skin On friet direct: