124341 1380x350 DESKTOP.jpg

MÖVENPICK

Het beste van de natuur

“Open een raam naar de tuin van plezier” Ueli Prager, onze oprichter, geloofde dat natuurlijke ingrediënten bijdragen tot een echte verwennerij. Wij geloven dat door pure, natuurlijke ingrediënten met room uit de Alpen te mengen wij een heerlijke premium ijservaring creëren.

Room uit de alpen

Het belangrijkste ingrediënt in roomijs is room! Daarom gebruiken we alleen de beste. Onze boeren hebben kleine boerderijen, die zich bevinden in de sereniteit van de Alpen. Onze koeien bevinden zich meestal in open stallen en weiden, ze worden voornamelijk gevoederd met gras, bloemen en kruiden.

Creatief denkende ambachtsman

Onze ambachtsman verkent de wereld door ‘open en nieuwsgierig naar alles’ te zijn. We ervaren het leven om te innoveren en creëren met een ruimdenkende en vreugdevolle houding; we durven creatief te denken en omarmen nieuwe smaken en trends. We koppelen deze passie en vreugde met onze gastronomische knowhow en oog voor detail.

Roomijs momenten duren net iets langer Het simpele geluk en genot van onze natuurlijke ingrediënten vermengd met room uit de Alpen, Geniet van elke hap.

Bestel Mövenpick hier :