Mutti

Mutti authentieke Italiaanse tomaten

Als bedrijf is het onze opdracht om het maximum uit de tomaat te halen. Het is hetzelfde doel dat ons al 120 jaar drijft. Ook vandaag leren we nog altijd nieuwe dingen over deze prachtige vrucht en verbeteren we voortdurend elk aspect van de productie om de best mogelijke tomatenproducten te maken.

Mutti Polpa: 

Fijngesneden tomaten (Polpa) van Mutti worden gemaakt met slechts twee ingrediënten – zongerijpte, 100% Italiaanse tomaten uit de regio Emilia Romagna en een snuifje mediterraan zeezout. De tomaten worden geplukt wanneer ze perfect rijp zijn, koud geplet en verwerkt met onze gepatenteerde techniek om de smaak van net geoogste tomaten vast te houden. Zo opvallend vers dat je ze rechtstreeks uit het blik kunt eten! Uitstekend voor een snelle tomatensaus, gazpacho of zelfs bruschetta.

Mutti Passata:

Passata bestaat uit zongerijpte, 100% Italiaanse tomaten die zijn verwerkt tot een zoete fluweelzachte saus met een klein snuifje mediterraan zeezout. Nadat het vel en de pitjes zijn verwijderd, worden de tomaten gepureerd om een gladde, weelderige textuur te verkrijgen met behoud van hun helderrode kleur en natuurlijk zoete smaak. Heerlijk in een klassieke tomatensaus, tomatensoep of zelfs in een Bloody Mary.

Mutti Pasta e Patata

Mutti Cubes de Tomates:

Ook wel Dadolata genoemd, dit is gewoon de beste Italiaanse tomaat, vers gesneden tot zeer kleine blokjes. Het is een professioneel product bestemd voor catering, restaurants, pizzeria's en het hele horecakanaal. Omdat het gebruiksklaar is, heeft het het voordeel dat het, zelfs in de winter, de versheid en de smaak van verse tomaten garandeert. Dankzij deze eigenschappen is hij ideaal voor het garneren van bruschetta's en het maken van lekkere aperitiefhapjes, of om aan het einde van het koken kleur en frisheid toe te voegen.

Polpette di Zucchine 1

Mutti Pizzasaus Classico: 

Heerlijke pizza is een combinatie van verse ingrediënten, heerlijk deeg en een uitstekende saus. Onze pizzasauzen worden gemaakt met authentieke, beproefde Italiaanse recepten en klassieke Italiaanse kruiden. De sauzen helpen je die bijzondere smaak aan jouw pizza’s te geven, of dienen als smakelijke basis voor jouw eigen meesterlijke sauzen. Probeer verschillende smaken uit om de volle smaak van jouw toppings echt naar boven te halen. De pizzasaus van Mutti is ideaal om jouw eigen traditionele italiaanse pizza te maken. De saus is op basis van verse 100% italiaanse tomaten en iets dikker qua structuur dan de reguliere polpa. Het geeft een heerlijke verse smaak aan jouw pizza. Wist je dat de tomaten van Mutti groeien in de italiaanse zon. Na oogst worden ze binnen 24u worden verwerkt. Zo blijft de pure smaak van zongerijpte tomaten behouden. Buon appetito!

Mutti Pizza saus aromatica:

Pizzasaus met kruiden (Salsa per Pizza Aromatizzata) van Mutti is een rijke combinatie van 100% Italiaanse, zongerijpte tomaten met traditionele ingrediënten, namelijk aromatisch basilicum, oregano en ui. De saus kan gelijkmatig over de pizza worden verspreid, waardoor die laatste een verleidelijk aroma, een heldere kleur en een rijke smaak krijgt. Door de concentratie van 30% heeft deze pizzasaus een dichte textuur en kan de saus worden verdund met water zonder zijn rijke consistentie te verliezen.

Mutti

Bekijk hier de producten van Mutti:

TOMATENPULP FIJN
7,85 6,40

per blik 4050 gram

PIZZASAUS MET KRUIDEN
8,45

per blik 5 liter

PIZZASAUS CLASSICA MUTTI
8,65 7,00

per blik 4100 gram

TOMATENBLOKJES DADOLATA
10,15

per blik 2450 gram

TOMATEN GEZEEFD MUTTI
5,70

per blik 2650 milliliter