Nestlé Chef Classic Sauces

CHEF® Classic Sauces: dé beste keuze voor jou!

Vijf klassieke sauzen met de erkende hoge kwaliteit van CHEF®. De vloeibare sauzen bieden je de mogelijkheid om op elk moment een heerlijk gerecht te serveren. Ze zijn bereid op basis van authentieke recepturen met natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten. Het brengt snelheid en gemak zonder concessies te doen aan smaak. CHEF® Classic Sauces hebben een authentieke smaak, gecreëerd door chefs voor chefs. Kortom, dé beste keuze voor jou!

Vijf klassiekers met de hoge kwaliteit van Chef:

 • CHEF® Classic Béarnaisesaus
 • 1L CHEF® Classic Pepersaus
 • 1L CHEF® Classic Hollandaisesaus
 • 1L CHEF® Classic Champignonsaus
 • 1L CHEF® Classic Roquefortsaus 1L
Nestle Chef
Nestle chef

De voordelen van de sauzen:

 • De nieuwe sausrange van CHEF® biedt de volgende voordelen voor chefs:
 • Op basis van authentiek receptuur
 • Mooie textuur en hoog op smaak
 • Natuurlijke ingrediënten en vrij van kunstmatige kleur-, geur-, smaakstoffen en MSG vrij
 • Au bain-marie en magnetron stabiel
 • Tijdwinst en gemak Klaar voor gebruik, maar ook als basis voor eigen (saus)creaties

De CHEF® Classic Sauces zijn bereid op basis van een authentiek receptuur met natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten. Zo zijn de sauzen als Hollandaise en Béarnaise bereid met echte boter en ei voor een volle romige saus. Ook bevat de champignonsaus garnituur van gebakken champignon, heeft de pepersaus een mooie balans van witte en zwarte peper met een scheutje cognac en de Classic Roquefortsaus bevat de originele Roquefort uit Frankrijk. De sauzen hebben een mooie textuur en zijn hoog op smaak. De hoge kwaliteit van de vloeibare saus biedt de mogelijkheid op elk moment een heerlijk gerecht te serveren.

Ontdek de vijf varianten:

CHEF® Classic Pepersaus

CHEF® Classic Pepersaus is een romige saus met een mooie balans van witte en zwarte peper en heeft een volle en pittige smaak. Past perfect bij vlees, gevogelte- en groentegerechten. Bevat enkel de allergenen Melk, Selderij.

CHEF® Classic Hollandaisesaus

CHEF® Classic Hollandaisesaus is een zachte en romige saus door de boter en ei met een frisse gebalanceerde smaak van citroen, zoals de klassieke hollandaisesaus. Past perfect bij asperges, ei, gepocheerde vis en groentegerechten. Geschikt voor vegetariërs en bevat enkel de allergenen Melk, Ei.

CHEF Classic Champignonsaus®

CHEF Classic Champignonsaus® is een romige saus met de pure en volle smaak van champignon en garnituur van champignon. Perfect voor verschillende gerechten met gevogelte-, vlees-, pasta- en groentegerechten. Geschikt voor vegetariërs en bevat enkel het allergeen Melk.

CHEF® Classic Béarnaisesaus

CHEF® Classic Béarnaisesaus is een romige bearnaisesaus afgeleid van de CHEF® Classic Hollandaisesaus met witte wijn, azijn en garnituur van sjalotten. Perfect voor gegrilde vleesgerechten, lamsvlees maar ook vis of groenten. Geschikt voor vegetariërs en bevat enkel de allergenen Melk, Ei.

CHEF Classic Roquefortsaus®

CHEF Classic Roquefortsaus® is een krachtige romige saus met echte Roquefort uit Frankrijk. Perfect voor pasta-, vlees- en groentegerechten. Geschikt voor vegetariërs en bevat enkel het allergeen Melk.