Nestlé Garden Gourmet

Nestlé GARDEN GOURMET®

GARDEN GOURMET® gelooft in de kracht en veelzijdigheid van plantaardig. Het merk wil food professionals en consumenten inspireren om meer te variëren met gerechten zonder vlees. Zo kan met elke geserveerde maaltijd het verschil worden gemaakt. Probeer daarom nu de nieuwste productintroductie van GARDEN GOURMET®.


Ontdek het GARDEN GOURMET® assortiment:

VEGAN BALLETJES

Vegan balletjes

Garden gourmet41422930

VEGAN GEHAKT

Vegan gehakt

Garden gourmet41419270

VEGAN TONIJN VUNA

Vegan tonijn vuna

Garden gourmet41427240

VEGAN FILET STUKJES 80GR PER PORTIE

Vegan filet stukjes 80gr

Garden gourmet41419800

SENSATIONAL PULLED FILET VEGAN

Sensational pulled filet vegan

Garden gourmet41428790

GARDEN GOURMET® Vegan Sensational™ Pulled Filet

Je plantaardige menu uitbreiden met een heerlijke nieuwe kipoptie? Zoek niet langer en probeer de GARDEN GOURMET® Vegan Sensational™ Pulled Filet. Ervaar de sappige bite en vlezige smaak die lijkt op dat van kippendijen. De Pulled Filet is een veganistisch versnipperde kipfilet die verbazingwekkend veelzijdig is en gemakkelijk smaken en sauzen absorbeert. Lekker in salades, sandwiches, wraps, pasta's, roerbakgerechten en nog veel meer.


GARDEN GOURMET® heeft inmiddels een uitgebreid plantaardig portfolio binnen Foodservice met onder andere de Sensational Burger, Gehakt en de veelzijdige Vuna. Alle producten zijn veelzijdig in gebruik, hebben Nutri-Score A, zijn rijk aan eiwitten en een bron van vezels. Daarnaast zijn de producten gemaakt met 100% niet-GMO Europees soja-eiwit en tarwegluten. Dit geeft een stevige en veerkrachtige textuur. Ervaar GARDEN GOURMET® nu zelf en laat je verrassen. 100% plantaardig en 100% delicious!

Nestlé Garden Gourment