Nina Bakery

Artisanale pita

Ons pure recept

Nina’s producten variëren van one bites 4,5 cm, 4 gram tot XL pita’s en van ovale pita’s tot langwerpige pita’s. Alle producten zijn verkrijgbaar in wit, volkoren en wit met za’atar. Za’atar is een traditionele mix van kruiden uit het Midden-Oosten, met ingrediënten zoals oregano, sumak en zeezout. Puur recept: tarwemeel, water, zout, gist en voedingsvezels.

  • Clean label
  • Slow baking process
  • Steenoven gebakken
  • Zuurdesem
Nina Bakery - artisanala pita

Artisanala pita

Wat valt er nog toe te voegen?

De combinatie van kwaliteit en gebruiksgemak maakt de Nina pita de ideale keuze voor het maken van sandwiches, aperitief, maaltijden en snacks. De Nina pita wordt geleverd in diepvries en zelfs na het ontdooien of verwarmen is de Nina pita nog ongelofelijk vers van smaak.

Een authentiek brood, met een geweldige geur en smaak. Omdat de pita gemakkelijk opent, is hij meteen klaar om gevuld te worden en te serveren voor de meest uiteenlopende gerechten. Het brood is luchtig, smeuïg en zacht.


Bekijk de producten

Bent u geïnteresseerd in de producten van Nina Bakery? Bekijk dan het hele assortiment van Nina Bakery hier of shop onze favorieten direct hieronder.