Wij zijn Oliehoorn. En wij zijn er altijd bij

Al meer dan 35 jaar. Met de lekkerste ambachtelijke sauzen. Thuis op tafel. Bij de barbecue. In een restaurant, snackbar of op een event. Oliehoorn is er altijd bij om het af te maken. Compleet te maken. Lekkerder te maken. Om de smaakbeleving top te maken!

We zijn ambachtslieden. Vakidioten. Sausfreaks.

Altijd bezig met ons vak. Altijd bezig met smaak. We zoeken het dicht bij huis. Met de beste ingrediënten en de lekkerste lokale recepten. Zo komen we tot onze bekende en beminde iconische sauzen. Een gevestigde naam op het gebied van Curry, Mayonaise, Fritessaus en Ketchup.

Oliehoorn
Oliehoorn
Oliehoorn

Wij doen dat in Hoorn. In onze eigen fabriek.

De Proefkeuken met onze eigen sausologen. Kleinschalig. Overzichtelijk. Zodat we de maximale kwaliteitsgarantie kunnen waarborgen. Wij sluiten dan ook geen compromissen. Niet op smaak. Niet op bereiding. Nooit! We maken het gewoon lekkerder.

We zijn een Nederlands familiebedrijf. Maken onze eigen keuzes.

Kiezen voor de mooiste sauzen met de lekkerste smaakbeleving. Gemaakt met liefde. Met geduld. Met passie en trots. Dat is wat Oliehoorn anders maakt. Onderscheidend en uniek. Wereldberoemd bij de kenners! Onze sauzen zijn een echte smaakbeleving!


Nu in de actie: