Heuschen & Schrouff rijstproducten

Glutenvrij!

Er is een steeds grotere vraag naar glutenvrije gerechten, niet alleen door mensen met een intolerantie. Het is namelijk een gezond alternatief! Gelukkig zijn er volop alternatieven om aan je gasten te serveren, ook uit Azië.

Rijstpapier

Dit glutenvrije Rijstpapier komt uit Vietnam en is uitermate geschikt voor het maken van gefrituurde loempia’s of heerlijke verse Summer Rolls! Mix vlees, vis, tofu, verse veggies met een Aziatische dressing en vouw ze tot de prachtige transparante Summer Rolls!

Rijstcake

Deze rijstcake producten van Matamun komen uit de trendy Koreaanse keuken, hebben rijst als basis en zijn geschikt als glutenvrij alternatief. Verkrijgbaar in twee smakelijke varianten, in Rijstcake Sticks en Rijstcake Plakjes (lekker in de soep). De Rijstcake Sticks worden gebruikt voor het gerecht Tteokbokki, dat is één van Korea’s meest favoriete Street Food gerechten. Andere populaire Koreaanse gerechten zijn Kimchi, gefermenteerde gekruide kool, Bibimbap een rijstbowl vol veggies vlees en ei, en Bulgogi, gemarineerd rundvlees van de grill.