Het geheim van de overheerlijke avocadoproducten van Salud?

Zij gebruiken de beste Hass avocados in de wereld, afkomstig uit Michoacán in Mexico. Tussen de kustlijn en de bergen heersen er ideale omstandigheden voor het groeien van avocados. Er zitten hoge nutritionele waarden in de grond en er zijn gunstige invloeden van zee.

Wist u dat een volgroeide avocado boom wel 5 tot 8 meter hoog is? Het zijn hele sterke bomen. Na de aanplant duurt het 5 jaar voor de bomen avocado’s geven. Tijdens het seizoen in Mexico groeit het vertpercentage in een avocado van 10% aan het begin van het seizoen tot 30% aan het einde van het seizoen.

De avocadoproducten van Salud Foodgroup worden in Mexico verwerkt en verpakt en komen diepgevroren naar Nederland waarna u ze bij ons in het diepvries schap vindt. De altijd perfect gerijpte avocado blokjes en schijfjes (I.Q.F.) zijn na ontdooien direct gereed voor gebruik. Ideaal en onmisbaar in uw keuken.

Guacamoles van Salud Foodgroup zijn gemaakt naar authentiek Mexicaans recept. Ontdek ze in ons diepvries schap. Gebruik de guacamole pulp als basis voor uw eigen recept of ontdek de mild gekruide variant ‘Western Guacamole “ welke van top kwaliteit is. De basis voor deze guacamoles, de Hass avocado, bevat veel goede en onverzadigde vetzuren en essentiële vitamines & mineralen en past hiermee volledig bij een gezonde levensstijl. Heerlijk met tortilla chips, maar ook op brood bij de lunch en zeker ook bij verschillende gerechten tijdens het diner.

Salud avocadoproducten

AbSALUD the best! Ontdek de producten hieronder: