BRU

Het parelende water

BRU® water ontspringt natuurlijk licht bruisend vlakbij het Ardense dorpje Stoumont. De bron ligt in een prachtig beschermd groengebied van 4.250 hectare, waar de ondergrond een specifieke minerale samenstelling heeft. Daardoor krijgt het water zijn perfect neutrale smaak.

Bestel direct


Bru

Natuurlijke parels

 • De bron van BRU® bevindt zich in Stoumont, een beschermde zonde van 4250 hectare in de Belgische Ardennen.
 • Na een reisduur van ongeveer 50 jaar door de rotachtige ondergrond ziet het water van BRU® het daglicht.
 • Dankzij het contact met de carbonaat rotsen krijgt BRU® haar kostbare natuurlijke parels en is dus van nature al een licht bruisende, sprankelende verfrissing.

Weetjes over BRU®

 • Laag gehalte in zout en mineralen (160mg/l).
  > Geen invloed op smaak van gerechten, maar versterkt de smaken.
 • Uniek evenwicht tussen calcium (21mg/l) en magnesium (19mg/l)
  > Ze past perfect samen met kwaliteitswijnen.
 • Natuurlijke, fijne en lichte bubbels (4,4g)
  > De smaak van elk gerecht komt op de eerste plaats.

Bru

Bru

BRU® schakelt om naar glazen 75cl statiegeld flessen

Voor de glazen 75cl flessen stapt BRU® over van wegwerpflessen (verpakt per 12) naar statiegeld flessen (in handige kratten van 6). Daarmee vermindert de ecologische voetafdruk van dit product met 80%. Dat komt voornamelijk dankzij het hergebruik van de flessen, maar ook dankzij de kratten, die 100% herbruikbaar en recyclebaar zijn. Bij BRU® wil men de impact op het klimaat minimaliseren, en daarom zijn ze voortaan CO2-neutraal.

BRU®: unieke smaakmaker aan tafel

Lekker tafelen, thuis of op restaurant? Daar horen de unieke smaak en samenstelling van BRU® bij. Bij BRU® is het minerale evenwicht tussen calcium en magnesium hetzelfde als bij een goede wijn. Bovendien heeft ons water ook een laag zoutgehalte. Daardoor krijgt het een neutrale smaak en komen gerechten en wijnen helemaal tot hun recht. Kortom: redenen genoeg om voor BRU® te kiezen als perfecte tafelgenoot!

Bekijk de producten