SPA

SPA Reine

Zuiver mineraalwater
SPA® Reine is een uiterst zuiver, natuurlijk mineraalwater, dat door SPA® na een ondergrondse reis van twee tot drie jaar gebotteld wordt. Tijdens die reis krijgt SPA® Reine z’n unieke mineraalarme samenstelling en dat zorgt ervoor dat ons water zo zacht van smaak en zo goed voor je is. Een zuiver water dat voor jou zorgt en dat daarom door iedereen op elk moment van de dag gedronken kan worden.

Uiterst mineraalarm
SPA® Reine is uiterst mineraalarm. Dit kun je zien aan de lage droogrest. Dit is het residu dat overblijft na verdamping van het water. Dit is bij SPA® Reine 38 mg per liter. Mineraalarm water belast je lichaamssysteem niet onnodig.

Spa Reine

Zeer laag zoutgehalte
SPA® Reine bevat bijzonder weinig zout. SPA® Reine is daarom geschikt voor zoutarme diëten.

Uiterst zuiver
Dankzij de pure, ongerepte natuur, de uitzonderlijke bescherming gedurende meer dan 125 jaar en de lange ondergrondse reis is SPA® Reine een van de zuiverste waters van Europa.

Spa Intense

SPA Intense

SPA® Bruisend: het leven sprankelt
Laat je verrassen door de intense bubbels van SPA® Intense en de verfijnde, natuurlijke bubbels van SPA® Finesse. Puur verfrissing in je glas, zodat je elke keer opnieuw alles uit je dag kan halen!

SPA® Intense is een intens bruisend, natuurlijk mineraalwater. Na een ondergrondse tocht van drie tot vijf jaar voegen we koolzuur aan het zuivere mineraalwater toe, waardoor het zo intens sprankelend wordt.


BRU

Ontdek ook BRU!

BRU® water ontspringt natuurlijk licht bruisend vlakbij het Ardense dorpje Stoumont. De bron ligt in een prachtig beschermd groengebied van 4.250 hectare, waar de ondergrond een specifieke minerale samenstelling heeft. Daardoor krijgt het water zijn perfect neutrale smaak.

Lees meer over BRU